Medya
29 Nis 2011 08:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:17

ÇILGIN PROJENİN TELEVİZYON YILDIZLARI KİM OLDU?

Çılgın Proje açıklandı, televizyonlar anında konuklara hücum etti. Tabii gecenin flaş isimleri vardı.

ÇILGIN PROJENiN TV YILDIZLARI

Çılgın Proje açıklandı, televizyonlar anında konuklara hücum etti. Tabii gecenin flaş isimleri vardı. Ahmet Vefik Alp kuşkusuz bir numaraydı. Sadece akşam diliminde altı kanalda gördüm onu.

Somut bir diğer örnek de Yılmaz Büyükerşen’di. Sanırım en son ‘Genç Bakış’taydı. Gün içinde yedi kanala konuştuğunu, telefon bağlantılarının sayısını hatırlamadığını söyledi.

Çılgın bir gündü... Tabii bir de proje iddia tahminini tutturan mimar Hakan Kıran da televizyon davetli listesindeki yerini aldı. Sadece tahminde bulunduğunu, projenin oluşması için daha çok iş olduğunu anlattı.

Çılgın projenin gizli yıldızlarıysa tahmini kanalın geçeceği yer ve çevresindeki arsaların sahipleri!  Show Haber Avcılar civarında kısa bir yoklama çekmiş. Millet şimdiden zengin. “Üç arsam var” diyor amcam, “Yaşadık, köşeyiz” bakışlarıyla. Kafadan mutlu olanlar da var, program ve TV başında. Tahmin etmek çok zor değil.

Samanyolu Haber her zaman olduğu gibi çakıyor manşeti; “Uzmanlar: Türkiye’yi Uçuracak Proje”ydi. Tabii ki böyle düşünen uzmanlar vardır. Buldun mu  1-2’sini zaten çoğul oluyorlar.

Ülke TV’de ‘Bıçak Sırtı’ şöyle kapattı  konuyu; “Konuklarımız projeyi rasyonel buldu.”

NTV ve CNN Türk’te ve Habertürk’te çarpışanlar vardı. En azından “Hayal olsa da iyidir, bakalım” diyenler seslerini çıkarabildi, “Yok kardeşim olmaz bu iş” diyenlere. Bir denge vardı.

Sina Koloğlu / Milliyet