Çılgın fenomen bedenini böyle modifiye etti! Görenler gözlerine inanamadı

Gözlerinin içinden en mahrem yerlerine bile dövme yaptıran çılgın fenomen Amber Luke, son paylaşımıyla hayranlarını yine şaşırttı. Dilini ikiye ayıran Luke bu kez vampir dişleriyle hayranlarının karşısına çıktı.

Çılgın fenomen bedenini böyle modifiye etti! Görenler gözlerine inanamadı - Sayfa 1

Yaptırdığı dövme ve vücut modifikasyonları ile adını duyuran genç model Amber Luke bu sefer vampir dişleriyle dikkatleri üzerine çekti.  


15
Çılgın fenomen bedenini böyle modifiye etti! Görenler gözlerine inanamadı - Sayfa 2

Vücudunun en mahrem noktalarına bile  dövme yaptıran Amber Luke, bu sefer vampir dişleriyle gündem oldu. Instagram hesabından paylaştığı yeni 'vampir dişleri' hayranları tarafından oldukça beğenildi. 


25
Çılgın fenomen bedenini böyle modifiye etti! Görenler gözlerine inanamadı - Sayfa 3

Baştan ayağa dövmelerle ve piercinglerle kaplı olan modelin yaptığı vücut modifikasyonu hayranlarını şaşırttı. Dişlerini gösterdiği fotoğrafla kendini 'vampir kraliçesi' ilan eden modelin paylaşımını hayranları beğeniye boğdu. 


35
Çılgın fenomen bedenini böyle modifiye etti! Görenler gözlerine inanamadı - Sayfa 4

Avustralya'nın Brisbane kentinde yaşayan 24 yaşındaki dövme bağımlısı Amber Luke, son çılgınlığını gözlerinin akını maviye boyatarak yapmıştı.Yıllardır vücudundaki dövmelere yaklaşık 20 bin sterlin (173 bin TL) harcayan model vücudunu değiştirmeye devam ediyor. 


45