Medya
27 Eki 2022 18:57 Son Güncelleme: 27 Eki 2022 20:03

Çılgın dondurmacının iki genç turistle erotik dansı olay oldu

Hindistan, İspanya, Pakistan her yerden yorum yağıyor! Alanya'da yaşayan ve 'Bulamam Senden Başka' şarkısıyla izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı'nın son videosundaki erotik dans dikkat çekti. İki genç turistin dans ettiği o anlara dünyanın farklı ülkelerinden yorumlar geldi.

Çılgın Dondurmacı tarafından paylaşılan videolar sosyal medyada etki uyandırmaya devam ediyor. TikTok'ta çektiği videolarla adından söz ettiren Çılgın Dondurmacının geçen hafta paylaştığı video 2 milyondan fazla izlenmişti. Bir Rus turistle birlikte oynadığı anları paylaşan Çılgın Dondurmacı, yeniden gündem oldu.

ÇILGIN DONDURMACININ SON VİDEOSUNA YORUM YAĞDI! 'VERY NİCE..'

Youtube üzerinden video paylaşan Çılgın Dondurmacının iki genç turistle bir günde 166 bin kişi tarafından izlendi. 60. şovunu paylaşan Çılgın Dondurmacının Youtube'da 3 milyondan fazla abonesi var. Videonun altına yorum yapanlar arasında farklı ülkelerde yaşayanlar da var.

DANS EDEN TURİST KIZLARA ÖVGÜ

Dans eden kızlara yorum yapanlar arasında Hindistanlı, Pakistanlı, İspanyol, Rus kişiler de vardı. Kullanıcıların birçoğu YouTube üzerinden 'Nice video, very nice' yorumlarını yaptı.