CineRadar
16 Oca 2014 11:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:53

ÇILGIN DERSANE 3

17 Ocak Cuma günü beyazperdede sinema izleyicisiyle buluşacak olan filmde yer alan sıcak sahil görüntüleri, deniz, kum ve güneş ile izleyicilerin içleri ısınacak

Aksoy Film’in yapımcılığında Çılgın Dersane (2007) ve Çılgın Dersane Kampta (2008) adıyla çok izlenen seri filmlerinin üçüncüsü, Çılgın Dersane 3 adıyla vizyona girecek.

Başrollerinde Duygu Çetinkaya, Paşhan Yılmazer, Ozan Aydemir, Okan Karacan ve Zeynep Aktuğ’un oynadıkları gençlik filminin diğer oyuncuları ise Merve Uçer, Buket Kahraman, Yeşim Taşdelen, Boğaç Aksoy, Alican Uğur ve Ozan Güler… .



Özlem Dersanesi’nin öğrencileri dersaneler arası müzik yarışmasının finali için Antalya’da otele yerleşmişlerdir. Kendileri adına yarışacak olan Ali’nin aniden hastalanmasıyla, hiç de akıllarında olmayan ve otel çalışan Zeynep’i kendi adlarına yarışmaya hazırlarlar. İlk görüşte Zeynep’e aşık olan Ali, arkadaşlarıyla birlikte Zeynep’in hayatındaki bilinmeyen gerçekleri öğrenerek, onun için hayati bir önem taşıyan sorununu çözmek için kolları sıvarlar. Bu arada karşı dersanenin öğrencileri ise yarışmayı kazanmak için her türlü yolu deneyerek, yalanlar söylemekten hiç çekinmeyeceklerdir.

Komedi, aşk, karşılıklı oyunlar, dans ve gençlik dolu olan filmin senaryosunu İrfan Saruhan ve Şafak Güçlü birlikte yazdılar. Yapımcılığını Servet Aksoy’un üstlendiği Çılgın Dersane 3 filminin yönetmen koltuğunda ise Kamil Çetin oturuyor.