Magazin
02 Tem 2010 15:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:26

CİHANGİR'DE ROMANTİK AÇILIM! SIRRI SAKIK HANGİ SPİKER İLE SARMAŞ DOLAŞ YAKALANDI?

İkili önceki gece Cihangir'deki Meyra adlı kulüpte sarmaş dolaş eğlenirken görüldü...

Giyimine gösterdiği özenden dolayı 'Milano Milletvekili' diye anılan BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık'ın, TRT eski spikerlerinden Gül Selçuk ile aşk yaşadığı iddia edildi. İkili önceki gece İstanbul Cihangir'deki Meyra adlı kulüpte sarmaş dolaş eğlenirken görüldü...

ROMANTİK İKİLİ

Şıklığı ve zarafetiyle bilinen ve hakkın da 'Milano Milletvekili' diye espriler yapılan Sakık, önceki gece İstanbul Cihangir'de Meyra adlı kulüpte eski TRT spikerlerinden Gül Selçuk ile sarmaş dolaş eğlenirken görüldü. İkilinin bir süredir birlikte olduğu ve Sırrı Bey'in, Selçuk'la buluşmak için sık sık İstanbul'a geldiği iddia ediliyor.

SPİKER ARKADAŞIZ DEDİ AMA...

Gül Selçuk, Sırrı Sakık'la Meyra'da birlikte olduklarını, ancak sarmaş dolaş eğlenmediklerini söyleyip, "Sadece arkadaşız" dedi.

Selçuk'un adını ve o geceyi hatırlamakta zorlanan Sakık ise, "Oğlum, yeğenim, danışmanım ve şoförümle otururken gelip masamıza oturdu. Kendisini fazla tanımam ancak masamıza gelince bir süre oturmak durumunda kaldık. Bahsedildiği gibi bir ilişkimiz yok. Belki kendisi böyle bir şeyi servis yapmıştır" dedi.

YENİ ŞAFAK YAZARIYLA PROGRAM

Gül Selçuk, TRT'den ayrıldıktan sonra pek çok özel kanalda haber bülteni sunuculuğu yaptı. Selçuk son olarak TV NET'de "Gündüz" ismli haber bültenini sunan Gül Selçuk daha önce de yine aynı kanalda Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan ile birlikte Düşüne Taşına isimli programın sunuculuğunu yapıyordu.

Zafer Akbaş/Habertürk