Gündem
12 Ara 2012 13:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:29

CİHAN ÜNAL'DAN KANAL 7 VE ÜLKE TV ÇALIŞANLARINA DİKSİYON DERSİ! (MEDYARADAR-ÖZEL)

Kanal 7 Yayın Grubu kurum içi eğitim faaliyetlerine hız verdi. Çalışanlara diksiyon dersi verilecek!

Kanal 7 Yayın Grubu bünyesinde bulunan Kanal 7 Haber Merkezi ve Ülke TV Haber Merkezi çalışanları, kurum içi eğitim faaliyetleri kapsamında diksiyon, spikerlik, sunuculuk ve seslendirme eğitimi görecek. 

Başkent İletişim Bilimleri Akademisi eğitmenlerinin vereceği eğitimin ilk dersi Cihan Ünal’ın verdiği diksiyon dersiyle başladı.

Kanal 7 Yayın Grubu kurum içi eğitim faaliyetlerine hız verdi. Kanal 7 ve Ülke TV Haber Merkezi çalışanları ve ekran yüzlerinin katıldığı eğitimin ilk dersi Cihan Ünal tarafından verildi. Haber Merkezi çalışanları ve ekran yüzlerinin katılacağı eğitim programında diksiyon, spikerlik, sunuculuk ve seslendirme dersleri yer alıyor. Başkent İletişim Bilimleri Akademisi tarafından hazırlanan eğitim programının ilk dersi olan diksiyon eğitimini ünlü sanatçı Cihan Ünal verdi.  Cihan Ünal’ın başta diyaframı kullanma tekniklerini anlattığı diksiyon eğitiminden katılımcılar oldukça memnun ayrıldı.

İnsan Kaynakları ve İdari İşler Daire Başkanlığının düzenlediği eğitim programı 3 hafta sürecek. Program kapsamında diksiyon, spikerlik, sunuculuk ve seslendirme eğitimleri yer alıyor. Dersler şu isimler tarafından verilecek; Cihan Ünal, Levent İnce, Rüştü Asyalı, Şebnem Savaşçı, Nermin Tuğuşlu, Cihangir Göker, Rıza Okur, Sungun Babacan, Cihan Ünal, Hakan Çimenser. Seminerler sonrası katılımcılar sertifika alacak.

MEDYARADAR-ÖZEL