Magazin
03 Mayıs 2012 00:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:36

CİCİŞLER PARİS HİLTON'A RAKİP OLUYOR!

Dünya şöhretleri Kim Kardashian ve Paris Hilton gibi Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler de evlerini hayranlarına açtı.

Sayısı 400 bine yaklaşan Twitter takipçileri, paylaştıkları videolar milyonları bulan hayranları artık www.cicisler.tv web sitesi üzerinden Cicişleri canlı takip edebilecekler.

Daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış özel prodüksiyon resimleri, videoların da yer aldığı siteyle ilgili Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler şu açıklamayı yaptı: 
"Yaptığımız herşeyi merak eden takipçilerimiz ve hayranlarımız için evimizi yerleştirilen kameralarla açmaya karar verdik. Evden kameralarla canlı yayın haricinde ayrıca daha önce hiç yayınlanmamış özel çekim fotoğraflarımız, videolarımızı www.cicisler.tv adresinde bulabilecekler. Bizimle sohbet edebilecekleri gibi birbirinden ilginç hediyeler de gönderebilecekler. Kısaca Cicişlerimiz artık bize istedikleri anda ulaşabilecek. Haydi Cicişler sizleri www.cicisler.tvweb sitemize bekliyoruz."

Yayına giren sitede birçok video, resim seti ve Cicişlerin evlerinden canlı yayın takip etme imkanı bulunuyor. Siteye üyelik ücretsiz olup, www.cicisler.tv adresinden ulaşmak mümkün.