Magazin
18 Nis 2015 10:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:29

Ciciş kardeşler ölümden döndü!

Sosyal medyada Cicişler olarak tanınan Esra-Ceyda Ersoy kardeşler, katalog çekimleri için geldikleri Denizli’de kaza yaptı.

Bir firmanın katalog çekimi için dün sabah saatlerinde Denizli’ye gelen beyaz travertenler üzerinde çekimlerini tamamlayan Cicişler olarak bilinen Esra-Ceyda Ersoy kardeşler Çardak Havalimanı’na hareket etti. Saat 17.00 sıralarında Denizli-Ankara Karayolu’nda Ersoy kardeşlerin de içinde bulunduğu otomobil havalimanı yakınlarında sürücüsünün kontrolünden çıkıp, savrularak kaza yaptı.

Otomobilde bulunan Esra-Ceyda Ersoy kardeşler hafif şekilde yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Esra-Ceyda Ersoy kardeşler ambulansla Çardak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan kardeşlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Esra-Ceyda Ersoy kardeşler tedavilerinin ardından taburcu edildi.  Kazanın ardından Ceyda kardeşi Esra’nın ambulansta çektiği fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.