Çiçero filminin galasına yoğun ilgi! - Sayfa 2

Gürkan Tanyaş’ın senaryosunu yazdığı, Serdar Akar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ÇİÇERO, Ankara Casusu ya da yüzyılın casusu olarak anılan İlyas Bazna’nın hayatından ilham alınıp kurgulanarak beyazperdeye uyarlandı.Kırmızı halıya kurulan Nazi Toplama Kampı mizanseni katılımcıların hayranlığını kazandı.

230
Çiçero filminin galasına yoğun ilgi! - Sayfa 3

Ayla ve Müslüm’ün ardından yeni filmi merakla beklenen Dijital Sanatlar Yapımevi’nin imzasını taşıyan ÇİÇERO, ilk sınavını başarıyla geçti.

330
Çiçero filminin galasına yoğun ilgi! - Sayfa 4

Film ekibiyle birlikte sanat, cemiyet ve iş dünyasından değerli isimlerin katılımıyla Uniq Hall’de galası gerçekleşen ÇİÇERO’ya ilgi büyüktü. Filmde çok önemli bir yere sahip, Nazi Almanya’sının utanç kaynağı Toplama Kamplarının kırmızı halıya taşınması katılımcıları çok etkiledi.

430
Çiçero filminin galasına yoğun ilgi! - Sayfa 5

İkinci Dünya Savaşı tüm yıkıcılığıyla sürerken herkesin aklındaki soru aynıydı; Türkiye savaşa girecek mi?İşte o günlerde, Ankara’daki İngiliz Büyükelçiliği’nin kalbinde uşak olarak görev yapan, kod adı Çiçero olan İlyas Bazna, İngiltere’nin gizli belge ve bilgilerini Hitler Almanya’sına sızdırmaya başlar ve olaylar gelişir… Bazna, bu nefes kesen faaliyetleriyle Türkiye’yle birlikte tüm dünya devletlerinin de kaderini değiştirir. Sadece bununla da sınırlı kalmaz yaptıkları…

530