Çiçero filminin galasına yoğun ilgi!

ÇİÇERO’nun galası sanat, cemiyet ve iş dünyasından renkli isimlerin katılımıyla Uniq Hall’de yapıldı. Serdar Akar’ın yönetmen koltuğunda oturduğuÇİÇERO, Ankara Casusu ya da yüzyılın casusu olarak anılan İlyas Bazna’nın hayatından ilham alınıp kurgulanarak beyazperdeye uyarlandı.Kırmızı halıya kurulan Nazi Toplama Kampı mizanseni katılımcıların hayranlığını kazandı.

Çiçero filminin galasına yoğun ilgi! - Sayfa 1

Türkiye sinema tarihini baştan yazan Dijital Sanatlar Yapımevi’nden yılın ilk filmi ÇİÇERO’nun galası sanat, cemiyet ve iş dünyasından renkli isimlerin katılımıyla Uniq Hall’de yapıldı.

130
Çiçero filminin galasına yoğun ilgi! - Sayfa 2

Gürkan Tanyaş’ın senaryosunu yazdığı, Serdar Akar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ÇİÇERO, Ankara Casusu ya da yüzyılın casusu olarak anılan İlyas Bazna’nın hayatından ilham alınıp kurgulanarak beyazperdeye uyarlandı.Kırmızı halıya kurulan Nazi Toplama Kampı mizanseni katılımcıların hayranlığını kazandı.

230
Çiçero filminin galasına yoğun ilgi! - Sayfa 3

Ayla ve Müslüm’ün ardından yeni filmi merakla beklenen Dijital Sanatlar Yapımevi’nin imzasını taşıyan ÇİÇERO, ilk sınavını başarıyla geçti.

330
Çiçero filminin galasına yoğun ilgi! - Sayfa 4

Film ekibiyle birlikte sanat, cemiyet ve iş dünyasından değerli isimlerin katılımıyla Uniq Hall’de galası gerçekleşen ÇİÇERO’ya ilgi büyüktü. Filmde çok önemli bir yere sahip, Nazi Almanya’sının utanç kaynağı Toplama Kamplarının kırmızı halıya taşınması katılımcıları çok etkiledi.

430