Magazin
14 Nis 2022 14:15 Son Güncelleme: 14 Nis 2022 14:26

Chris Rock'ın kardeşi, Will Smith'i boks maçına davet etti

Komedyen Chris Rock'ın kardeşi Kenny Rock, abisine tokat atan ünlü oyuncu Will Smith'i boks maçı yapmaya davet etti

Bu yıl 94. kez düzenlenen Oscar ödül törenine Will Smith'in tokadı damga vurdu. Will Smith sunucu Chris Rock'un eşi Jada Pinkett Smith'in saçlarını kazıtmasıyla ilgili yaptığı şakadan rahatsız oldu. Will Smith şakadan rahatsız olmayı bir adım öteye götürüp sahneye sakince çıktı ve "Karımın adını ağzına alma!" diyerek Chris Rock'ı tokatladı.

Saldırgan tavrından ötürü daha sonra özür dileyen 53 yaşındaki aktör, Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi üyeliğinden de çekildiğini açıklamıştı. Akademi'yse 9 Nisan'da aldığı kararla Smith'i etkinliklere katılmaktan 10 yıl boyunca men ettiğini duyurmuştu.

Chris Rock'un kardeşi Kenny Rock, ünlü isimler arasında boks maçı düzenleyen Celebrity Boxing'le anlaşmaya vardı. Florida'da 11 Haziran'da ringe çıkmaya hazırlanan oyuncunun rakibi henüz belli değil.

Ancak Kenny Rock,  "Ringe Will Smith'le çıkmalıyım. Onu alt edebilirim. Yumrukların konuşmasına izin vereceğim." sözleriyle Will Smith'i karşısında görmek istediğini söyledi. 

Kenny ayrıca Akademi'nin 10 yıllık yasağının daha erken sonlanabileceğini de düşündüğünü sözlerine ekledi:

Üç yıl sonra yaşananları unutacağımızı düşünebilir ve sonrasında Smith'i tekrar yerine oturtabilirler.

Kenny Rock geçen hafta yayımlanan röportajında "tokat anını tekrar tekrar izlediğini" ve "bir yakınının saldırıya uğradığını görüp elinden hiçbir şey gelmemesinin kendisini yiyip bitirdiğini" söylemişti.