CHP'nin cepte gördüğü ilçeye aday oluyor! Seçim bir hayli zorlu geçecek

Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerden önce kulislerdeki hareketlilik devam ederken, Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ile ilgili iddia ortaya atıldı.

CHP'nin cepte gördüğü ilçeye aday oluyor! Seçim bir hayli zorlu geçecek - Sayfa 1

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Ankara kulislerindeki hareketlilik sürüyor. Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun, Türkiye Komünist Partisi tarafından Perşembe günü İstanbul Kadıköy'den aday gösterileceği iddia edildi.

112
CHP'nin cepte gördüğü ilçeye aday oluyor! Seçim bir hayli zorlu geçecek - Sayfa 2

KOMÜNİST BAŞKAN İÇİN ANKET ÜSTÜNE ANKET YAPILMIŞ
2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde CHP'yi epey zorlayacak bir iddia gündeme geldi. 

212
CHP'nin cepte gördüğü ilçeye aday oluyor! Seçim bir hayli zorlu geçecek - Sayfa 3

Türkiye Komünist Partisi'nin İstanbul'un Kadıköy ilçesinde Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nu aday göstereceğini belirten eski CHP'li vekil Barış Yarkadaş, "Sosyalist Meclisler Federasyonundaki arkadaşlarla konuştuğumda şu bilgiyi edindim; Bir, Fatih Mehmet Maçoğlu için İstanbul'un 5 ilçesi İzmir'in 2 ilçesinde kamuoyu araştırması yapılmış.

312
CHP'nin cepte gördüğü ilçeye aday oluyor! Seçim bir hayli zorlu geçecek - Sayfa 4

"EN YÜKSEK DÖNÜŞ YÜZDE 65 İLE KADIKÖY'DEN"
En yüksek dönüş %65 ile Kadıköy'den, %63'de Bakırköy'den olmuş. Ben bu bilgiyi veren arkadaşlara dedim ki "%65 Kadıköy'den dönüş ne demek?" dedim. Bir araştırmada İstanbul'da 4 bin 500 kişi "Eğer Fatih Mehmet Maçoğlu Kadıköy'den aday olursa hem oy veririm hem destek veririm" demiş. Bu da %65' e tekabül ediyormuş" dedi.

412