Gündem
29 Tem 2021 10:49 Son Güncelleme: 29 Tem 2021 11:14

CHP’li vekil canlı yayında açıkladı! Erdoğan’ın yazlık sarayını kim koruyor?

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yazlık Sarayı ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Halk TV'de yayınlanan Sözüm Var programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yazlık Sarayı’nın bulunduğu Okluk Koyu’nun, Deniz Kuvvetleri Komutanlığına ait TCG Büyükada adlı F 512 korvet gemi ile korunduğunu söyledi. Başarır, “Türkiye Cumhuriyeti tarihinde devletin imkanlarını böylesine kullanan bir Cumhurbaşkanı olmadı” dedi.

“SEFA SÜRMEK İSTEYENLER…”

İçerisinde birçok koyu barındıran ve toplamda yaklaşık 14 milyon metrekarelik bir alanın halka kapatıldığını ifade eden CHP’li Başarır, “İtibardan tasarruf olmaz diyenler, İstanbul Güngören İlçesinin yaklaşık iki katı kadar bir alanı halka kapatıp saltanat içerisinde sefa sürmek isteyenler, 5 milyon işsizin olduğu bir ülkede, güneşi balçıkla sıvamaya çalışmaktadır. Bu durum, mevcut siyasi iktidarın halkın gerçek gündemi olan işsizlik, aşsızlık, geçim sıkıntısı gibi sorunlarından bihaber olduklarının açık göstergesidir” diye de ekledi.