CHP’li Aykut Erdoğdu’nun eski eşinden bomba ses kaydı! ‘50 kişi ile yattı dediği kadınla evlendi…’

CHP'li Aykut Erdoğdu; eski eşinin açıkladığı konuşma kaydının ardından hastaneye kaldırılan yeni eşi Tuba Torun'dan özür diledi.

CHP’li Aykut Erdoğdu’nun eski eşinden bomba ses kaydı! ‘50 kişi ile yattı dediği kadınla evlendi…’ - Sayfa 1

Sosyal medya, cumartesi gecesi, siyaset gündemine de düşen bir evlilik tartışmasına sahne oldu. CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun yaklaşık üç ay önce ayrıldığı eşi, Twitter’da kendi adını taşıyan “Özge” ismiyle açtığı hesaptan, saat 23.53’de bir konuşma kaydı paylaştı.

126
CHP’li Aykut Erdoğdu’nun eski eşinden bomba ses kaydı! ‘50 kişi ile yattı dediği kadınla evlendi…’ - Sayfa 2

Özge Erdoğdu, Aykut Erdoğdu ile konuşmasını ve diyalog esnasında kendi görüntülerini içeren kaydı, “Bu kaydı 3,5 ay önce aldım. Eski eşim Aykut Erdoğdu’nun Tuba Torun la ilişkisini öğrendikten hemen sonra… Aykut Erdoğdu beni Tuba ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalışırken, ‘50 kişi ile yatmış’ dedi. Daha sonra 50 kişi ile yattı dediği Tuba Torun ile evlendi!” metniyle paylaştı.

226
CHP’li Aykut Erdoğdu’nun eski eşinden bomba ses kaydı! ‘50 kişi ile yattı dediği kadınla evlendi…’ - Sayfa 3

Aykut Erdoğdu, bu paylaşımdan yaklaşık 3,5 saat sonra, sabah 03.23’te Twitter’dan yaptığı paylaşımda, eski eşinin açıklamalarının ardından “hastaneye kaldırıldığını” duyurduğu CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi olan eşi Tuba Torun’dan, “yaşattıkları için” özür diledi.

326
CHP’li Aykut Erdoğdu’nun eski eşinden bomba ses kaydı! ‘50 kişi ile yattı dediği kadınla evlendi…’ - Sayfa 4

Aykut Erdoğdu ile evliliğinden bir çocuğu bulunan Özge Erdoğdu ile Aykut Erdoğdu yaklaşık üç ay önce ayrıldılar.

426