Spor
02 Eki 2021 16:38 Son Güncelleme: 02 Eki 2021 16:48

CHP'li avukatın Fenerbahçe Stadı'nı yıkma mesajı olay oldu

CHP'li Tuba Torun Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nun şehrin dışına taşınması gerektiğini söyledi, gelen tepkiler üzerine tweet'i sildi.

Avukat Tuba Torun'un, şehir içindeki stadyumların yıkılması gerektiğinden bahseden bir kullanıcıya Twitter hesabından verdiği cevapta yazdığı şu satırlar başına dert açtı: 

"Şehrin ortasında stat olmaz. Hele İstanbul gibi çarpık bir kentte hiç olmaz. Kadıköy deseniz daha da fena olmaz. Hafta içi yani Perşembeleri hayli hayli olmaz. Erkek akıl ürünü gerçek bir ilkellik. Bu da tez bite..."

CHP'li yönetici bunu yazdıktan sonra bir başka kullanıcıya ise şöyle cevap verdi: "Bu statlar buradan gidecek bir gün... Kendinizi alıştırsanız iyi olur."

"İktidara gelirsek Fenerbahçe Stadı'nı yıkacağız" şeklinde anlaşılan bu mesajlar, CHP'li üst düzey bir isim tarafından yazılınca milyonlarca taraftarı adeta küplere bindirdi.  

Yazdığı mesajı silmek zorunda kalan CHP'li avukat, sözlerinin arkasında durmamasını ise şöyle açıkladı: "Çarşı pazar daha fazla karışmasın diye, siliyorum twiti. Umarım bir gün kavgasız gürültüsüz, nefretsiz barışçıl yarışlarımız olur."

Sosyal medya hesabına yoğun sayıda tehdit içerikli mesaj geldiğini iddia eden Torun, kendisine 'cinsiyetçi küfürler edildiğini' de ileri sürdü. Konuşmacı olduğu söyleşilerden birinin iptal edildiğini duyuran Tuba Torun, "Eril tahakkümün iktidar kaybı korkusuyla kadınları sindirmeye çalıştığı her yerde ses çıkaracağım" dedi.