Televizyon
19 Mayıs 2020 16:34 Son Güncelleme: 19 Mayıs 2020 16:43

CHP’den sosyal medyayı sallayan 19 Mayıs videosu!

CHP İstanbul İl Başkanlığı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayınladığı reklam filmiyle sosyal medyayı salladı.

CHP İstanbul İl Başkanlığı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle sosyal medya hesaplarından ‘’Bir Umutla Başlar’’ adıyla bir reklam filmi yayınladı. Sosyal medya platformu Twitter’da 'Bir Umutla Başlar' etiketiyle paylaşılan reklam filmi kısa sürede binlerce kişiye ulaştı.

CHP İstanbul’un hazırladığı video filmde gençlerin hayatlarını karartan eğitim ve sınav sistemlerindeki değişiklikler çarpıcı bir şekilde anlatılırken siyasi iktidarın artan genç işsizliği karşısındaki kayıtsızlığı da vurgulandı. Özellikle son 1 aylık süreçte YKS tarihinin iki kez değiştirilmesi nedeniyle öğrencilerin yaşadığı mağduriyetin öne çıktığı reklam filminin bir bölümünde CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu gençlere seslendi.

Türkiye’de gençlerin yaşadığı sorunlara ve artan gelecek kaygılarına rağmen umudun öneminin vurgulandığı reklam filmi, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak kurtuluş mücadelesinin ilk adımını atan Mustafa Kemal Atatürk’ün 10. Yıl Nutku’nda yer verdiği ‘’Daha çok çalışacağız. Daha az zamanda, daha büyük işler başaracağız’’ sözleri ile sona eriyor.