Politika
07 Haz 2021 08:10 Son Güncelleme: 07 Haz 2021 09:06

‘CHP’den başka parti kazanamaz’ diyerek istifa etti! MHP’li isim 2 bin kişiyle parti değiştirdi

MHP’li Süleyman Balıkçı, Karataş'ta bundan sonra CHP’den başka partinin seçim kazanmasının mümkün olmadığını belirterek CHP’ye geçti.

Adana’nın Karataş ilçesinde siyasi anlamda ciddi bir hareketliliğe şahitlik ediyor. Karataş'ın büyük aileleri arasında yer alan Balıkçı ailesine mensup Süleyman Balıkçı, Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) istifa ederek, Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçtiğini açıkladı.

“BAŞKA PARTİ KAZANAMAZ”

Balıkçı, MHP'den istifa etme nedenini ise Karataş'ta bundan sonra CHP'den başka partinin seçim kazanmasının mümkün olmadığı şeklinde ilan etti. Gazete Adana'da yer alan habere göre Karataş Belediyesi, mevcut olarak MHP'li belediye başkanı tarafından yönetiliyor.

‘CHP’den başka parti kazanamaz’ diyerek istifa etti! MHP’li isim 2 bin kişiyle parti değiştirdi

“2 BİN KİŞİYLE BİRLİKTE…”

Yaklaşık 2 bin kişinin daha kendisinin ardından CHP'ye katılacağını aktaran Balıkçı, istifasıyla ilgili şunları söyledi: “Karataş ilçemiz ve yakın köylerimizden çoğunluğu AK Parti ve MHP'ye mensup yaklaşık 2 bin kişiyle CHP'ye katılmaya hazırlanıyoruz. Bir süre önce CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu bizlere CHP'ye katıldığımız için rozet takmıştı. Genel başkanımız bizi onore etmişti. Şimdi sıra bizde. 2 bin kişiyle CHP'ye üye oluyoruz. Bundan sonra Karataş'ta CHP'den başka partinin iktidarı olmayacak.”