Politika
07 Tem 2023 20:03 Son Güncelleme: 08 Tem 2023 00:32

CHP'de 'Zafer Partili danışman' krizi! Yönetim yalanladı, yanıt gecikmedi

CHP'de bir kriz daha patlak verdi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olduğunu açıklayan Zafer Partili Gökşen Anıl Ulukuş, Ulukuş, CHP yönetimi tarafından yalanlandı. Ulukuş, Kılıçdaroğlu ve partiyi sert bir dille eleştirdi.

Seçim sonrası CHP'de sular durulmuyor. Değişim tartışmaları devam ederken bu kez de iddialara göre danışman kavgası yaşanıyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurduğu yeni ekipte Zafer Partisi'nde görev alan Gökşen Anıl Ulukuş'a da danışmanlık görevi verildi.

SOSYAL MEDYASINDAN ATANDIĞINI DUYURDU

Yeni görevini sosyal medya hesabından paylaşan Ulukuş, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun takdir ve tensipleriyle, CHP Genel Başkan Danışmanlığı görevine atanmış bulunuyorum" dedi.

CHP YÖNETİMİ ULUKUŞ'U YALANLADI

Paylaşım sonrası tartışmanın fitili ateşlendi. Ulukuş'u yalanlayan CHP yönetimi, "Danışman atamaları" yönündeki tartışmalar gerçeği yansıtmamaktadır. 4 Haziran 2023 öncesi atanan tüm danışmanların görevi sona ermiş olup, Engin Özkoç, "Hacer Foggo ve Özgür Yici dışında danışman atanmamıştır" açıklamasını yaptı.

BASKILARA DAYANAMAMIŞ OLABİLİRSİNİZ

Bu duruma tepki gösteren Gökşen Anıl Ulukuş hem partiyi hem de Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştirdi. Ulukuş, "Baskılara dayanamamış olabilirsiniz ama her şeyin bir usulü var. 'Gerçeği yansıtmıyor' şeklinde itibar zedeleyici bir tavır CHP'ye yakışmıyor" diyerek tepki gösterdi.