CHP ve DEM Parti ile ilgili çarpıcı iddia! Portakal canlı yayında duyurdu

31 Mart'a doğru adım adım yaklaşılırken siyasetin gündemi de hareketlendi. Yerel seçimlerde gözler İstanbul'da olacak. Parti ve ittifakların adaylarının büyük bir çoğunluğu belirlenirken son günlerde Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın da "İstanbul'dan aday olabilirim" açıklaması gündem yaratmıştı. Gazeteci Fatih Portakal, İstanbul konusunda kendisinde gelen bir iddiayı aktararak CHP ile DEM'in İstanbul noktasında anlaştığını aktararak öne çıkan isimleri paylaştı.

CHP ve DEM Parti ile ilgili çarpıcı iddia! Portakal canlı yayında duyurdu - Sayfa 1

Yerel seçimlere gidilirken parti ve ittifaklar adaylarını açıklamaya devam ediyor. 31 Mart'taki seçimde en çok merak edilen ise İstanbul'u kimin kazanacağı olacak. Cumhur İttifakı Murat Kurum'u, CHP Ekrem İmamoğlu'nu, İYİ Parti Buğra Kavuncu'yu, Saadet Partisi ise Birol Aydın'ı aday olarak gösterecek.

15
CHP ve DEM Parti ile ilgili çarpıcı iddia! Portakal canlı yayında duyurdu - Sayfa 2

DEMİRTAŞ'IN ADAYLIK AÇIKLAMASI

DEM'de ise Başak Demirtaş'ın adaylığı konuşuluyor. Demirtaş, partisinin uygun görmesi halinde İstanbul'dan aday olabileceğini ifade etmiş ve başvurusunu yapmıştı. DEM'den gelen açıklamada da Demirtaş'ın adaylık başvurusunun değerlendirilmeye alındığı aktarılmıştı.

25
CHP ve DEM Parti ile ilgili çarpıcı iddia! Portakal canlı yayında duyurdu - Sayfa 3

SONUÇLAR BİRBİRİNE YAKIN

Adayların büyük çoğunluğunun belirlenmesi sonrasında gelen anketlerde İstanbul seçiminde sonuçların birbirlerine yakın olduğu görülmüştü.

35
CHP ve DEM Parti ile ilgili çarpıcı iddia! Portakal canlı yayında duyurdu - Sayfa 4

ÇARPICI İDDİA


Gazeteci Fatih Portakal canlı yayında dikkat çeken açıklama yaptı. Kendisine gelen bir duyumu aktaran Portakal, CHP ile DEM'in İstanbul konusunda anlaştığı iddiasını paylaştı. **İşte Portakal'ın o sözleri: **

45