Polemik & Kulis
07 Ağu 2011 15:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:39

CHP MİLLETVEKİLİNDEN MEDYA ATAĞI! OPERASYONU HANGİ GAZETECİ YÖNETECEK?

Günlük bir gazete ve ulusal bir TV kanalı kurmak için ilk adımı atan CHP'li milletvekili bu operasyonun başına hangi gazeteciyi getirdi?

Enerji sektöründeki yatırımlarıyla dikkat çeken İşadamı - CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat, medya sektörüne de girme kararı aldı. CHP'li Özbolat, İstanbul Beşiktaş'ta büyük bir ofis kiraladı. Medya Grubu'nun yöneticisi olarak ise Gazeteci - Yazar Merdan Yanardağ'la anlaşıldı.

Gerçek Gündem'de yeralan habere göre, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat, medya sektörüne giriyor. Özbolat, gazete, televizyon ve internet sitesi kurarak sektöre ilk adımını atacak. Özbolat'ın sahibi olacağı gazete, günlük olarak yayımlanacak. Digitürk platformunda da yer alacak bir TV'yi de yayına sokacak olan Özbolat'ın medya grubunu Gazeteci - Yazar Merdan Yanardağ yönetecek.

Çalışmalarını bir süredir hızlandıran ve İstanbul Beşiktaş'ta ofis kiralayan Özbolat, TV frekansı için yaptığı görüşmeleri de sürdürüyor. Özbolat, bir süre önce Kanal 6'nın frekansının hukuki durumunu inceletti. Kanal 6'nın frekansının hukuki durumunun karmaşık olduğunu gören Özbolat, yeni bir arayışa girdi. TV kanalının önümüzdeki aylarda yayına başlaması ve günlük gazeteyle aynı günlerde kamuoyunun önüne çıkması planlanıyor. .