Gündem
23 Mayıs 2010 18:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:19

CHP KURULTAYI'NDA YİNE İZDİHAM! BİR KAMERAMANIN AYAĞI KIRILDI!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun salona gelişi yine büyük bir izdihamla oldu.

CHP 33. Olağan Kurultayı’nda ikinci gün çalışmaları başladı. Atatürk Spor Salonu’ndaki kurultayda bugün Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyelikleri için seçim yapılacak. CHP tüzüğüne göre, PM 80, YDK ise 15 üyeden oluşuyor. Parti Meclisi’nin 12 asıl üyesi Genel Başkanın önereceği 18 kişi arasından Bilim, Yönetim ve Kültür Platformu üyesi olarak seçiliyor.

YİNE İZDİHAM YAŞANDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, PM ve YDK seçimlerine geçilmeden hemen önce Kurultay salonuna geldi. Kılıçdaroğlu’nun gelişi sırasında dün olduğu gibi bugün de yine büyük bir izdiham yaşandı. Kılıçdaroğlu’nun gelişi sırasında ezilenler olurken, oy kullanma masalarından beşi kırıldı. Kılıçdaroğlu salondakileri selamladıktan sonra delege tribününe çıkarak delegelerin arasına oturdu. Kılıçdaroğlu’nun gelişi sırasında rahatsızlananlar için sağlık görevlileri salona çağrıldı. Ancak yaşanan izdiham nedeniyle görevliler rahatsızlanan kişilere ulaşmakta güçlük yaşadı.

KAMERAMANIN AYAĞI KIRILDI

CHP’nin 33’ncü olağan Kurultayı’nda seçimlere geçilmesi beklenirken, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun salona girişi sırasında yaşanan izdihamda, TV 8 kameramanı Ufuk Karagün’ün ayağı kırıldı