Gündem
25 Tem 2023 21:44 Son Güncelleme: 25 Tem 2023 22:08

CHP başka kanallarla da anlaşma yapmış! Kaç para verildiği soruldu

CHP, Halk TV ile sözleşmesini tek taraflı feshetti. Bir televizyon kanalının siyasi partiyle anlaşma yapması tartışmaları da beraberinde getirdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem başka kanallarla da anlaşmalar yapıldığını açıkladı.

CHP, Halk TV ile sözleşmesini tek taraflı feshetti. Bir televizyon kanalının siyasi partiyle anlaşma yapması tartışmaları da beraberinde getirdi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da belediye başkanları ile yaptığı toplantıda "Bizim parti içinde konuştuğumuz şeylerin bir kısmı tabi ki aramızda kalmalıdır. Ama köşe yazarları üzerinden parti içi meseleler tartıştırılıyor. Ben kimin nereden ne kadar maaş aldığını iyi biliyorum" şeklindeki sözleri gazeteciler tarafından tepki çekti.

Bu konuyla ilgili Habertürk TV canlı yayınına çıkan CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, Halk TV dışında CHP’nin başka kanallarla da anlaşma yaptığını açıkladı. 

Erdem canlı yayında, “Bugünkü şartlarda Türkiye'de normal, İngiltere'de ya da İsveç'de anormaldir. Başka kanallarla da anlaşma yapıldı ama onları söylemem uygun değil” ifadelerini kullandı. 

Eren Erdem ne kadar para verildiğini ise “açıklayamam” diyerek reddetti.