Magazin
15 Ara 2010 15:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:52

CEYLA GÖLCÜKLÜ'NÜN ÖLÜMÜ DEMET AKALIN'I KORKUTTU!

Ünlü popçu, mahkemelik olduğu Mehmet Ali Erbil'i arayarak barışmak istedi. Erbil, uzatılan zeytin dalını kabul etti.

Demet Akalın geçtiğimiz akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne aldı. İstanbul'daki kötü hava şartları ve kar yüzünden birçok mekân sahne açamazken, Demet Akalın'ı 3 bin 500 seveni yalnız bırakmadı.

Akalın iddialı bir kıyafetle çıkacağı konser öncesinde "Ben her zaman iddialı giyinmeyi seviyorum, eski bir mayo güzeli olarak" dedi. Demet Akalın 20 Aralık'ta düet yapacağı Amerikalı ünlü şarkıcıyla buluşmak üzere Londra'ya uçacağını söyledi. Ancak sır gibi sakladığı Amerikalı şarkıcının adını vermedi.

Ceyla Gölcüklü'nün genç yaşta  ölümünden çok etkilendiğini belirten Akalın, mahkemelik olup tazminat ödemeye mahkum olduğu Mehmet Ali Erbil'le barıştığını da söyledi.

2011 yılına kimseyle kırgın girmek istemediğini sözlerine ekleyen güzel popçu, "Ceyla Gölcüklü'nün genç yaşta ölümü beni çok sarstı. Mehmet Ali Erbil'i arayıp, 'Bu dünyada küs kalmaya değmez' deyip barışmak istediğimi söyledim, o da olgun insan tabii, barıştık" diye konuştu.

“ŞEREFLİ BABANIN ŞEREFLİ KIZI"
Demet Akalın, genç insanların öldüğünü görünce kimin önce öleceğini kestiremediğini ve bu yüzden kimseyle küs olmak istemediğini belirtti.

2009'da Mehmet Ali Erbil katıldığı bir programda "Hayatta tek Demet tanırım. O da İbrahim Kutluay'ın eşi Demet Kutluay" demiş, bu sözler Demet Akalın'ı çileden çıkarmıştı.

Demet Akalın, Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil'den evlilik hazırlığı yaparken ayrılan Alişan'ın doğum günü kutlamasında "Alişan yalnız kalıyor. Bir an önce ona şerefli bir babanın şerefli bir kızını bulmak istiyoruz" diyerek Erbil'den intikamın almıştı.

Bu sözler üzerine Sezin Erbil, Demet Akalın'a 50 bin liralık hakaret davası açmış ve kazanmıştı.