Televizyon
17 Eyl 2014 17:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:44

Ceyda Düvenci'nin yeni heyecanı!

Ceyda Düvenci ve Mustafa Üstündağ birlikte Aşkın Kanunu'nda rol alacak.

Ünlü oyuncular Mustafa Üstündağ ve Ceyda Düvenci TRT 1 ekranlarında yayınlanacak polisiye dizi 'Aşkın Kanunu'nda rol alacak.

Yapımcılığını TMC Film'in yönetmenliğini Çağatay Tosun'un yaptığı dizide; Üstündağ ve Düvenci evli bir polis çifti canlandıracak. Düvenci son olarak 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisinde oynarken, Üstündağ da 'Merhamet' dizisinde rol almıştı.

Dizinin konusu şu  şekilde: Tüm karşı çıkanlara aldırmadan evlenen emniyet mensubu Çetin ve İpek’in arasında, basit bir kıskançlık sonrası gelen “ayrılalım” kelimesi ile başlayan sürecin ayrılıkla sonuçlanmaması için çırpınan arkadaşlarının çabaları ve onların yaşayacağı aşkların hikayesi. Çetin’in annesi memleketlisi olmayan gelininden kurtulacağı için sevinecek ancak bir türlü boşanmayı beceremeyecek olan çift hem çekişecek hem görevlerinde aksilikler yaşayacak hem de birlikte yeni başarılara imza atacaktır. Çetin ve İpek suçluların peşinde koşarken birbirlerine doğru yeniden koşmaya başlayacaklardır. Ceyda Düvenci setten fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.