Gündem
27 Oca 2014 11:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:54

Çevre Gazetecileri Derneği başkanlarını seçti!

Uluslararası Çevre Gazetecileri Derneği 5. Olağan Genel Kurulu'nu yaptı.

Merkezi  Ankara'da  bulunan  Uluslararası Çevre Gazetecileri Derneği’nin 5. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurul Donkişot Çevre Akademisi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Doğa ve Çevre alanında İhtisaslaşmış medya mensuplarını bir çatı altında toplayan Uluslararası Çevre Gazetecileri Derneği olağan genel kurulunda Başkan Osman Akkuş  katılan üyelerin oy birliği  ile yeniden başkanlığa seçildi.

Başkan Akkuş seçimlerden sonra yaptığı konuşmada. "Tüm dünyada çevreye gereken önem 21. yüzyılda bile hala verilmemiştir. Doğa ve çevrenin hassas bir konu olduğunu unutmamalıyız. Derneğimiz bu alanda 10. yılında ilk dernektir. Amacımız özellikle çevre gazeteciliği konusunda meslektaşlarımızla bilgiyi paylaşmak ve bilim dünyası ile istişare yaparak bu alanda etkin olmayı hedeflemektir" dedi.

Olağan Genel Kurulda yapılan seçimlerde  Yönetim Kurulu üyeliklerine, Bülent Öztürk, F.Nuray Öcalan, Veciye Mutlu, Abdullah Yüce, Aygül Akkuş,  Damla Demirtaş, Denetim Kurulu Üyeliklerine, Berna Çiçek, Şanal Şengerze, Berk Özer,  Onur KuruluÜyeliklerine, Adnan Haskokar, Ali Tarık Hatipoğlu, Bedri Akkerman, Kenan Macit, Mustafa Cingöz oy birliği ile seçilirken, derneği Medya İhtisas Gazetecileri Federasyonu’nda temsil edecek delegeliklere ise Osman Akkuş, Ecem Duru, Bülent Öztürk, Çiğdem Anlar, Mustafa Cingöz, F. Nuray Öcalan, Bedri Akkerman,Veciye Mutlu, Berk Özer, Damla Demirtaş, Abdullah Yüce ve Aygül Akkuş getirildi.