Medya
28 Şub 2022 07:57 Son Güncelleme: 28 Şub 2022 08:52

Çetiner Çetin’le ilgili olay iddialar! Ukrayna’da olmadıkları ortaya çıkmıştı!

Habertürk TV muhabiri Çetiner Çetin’in, Ukrayna'da olmadığı halde, yayınlarını Ukrayna'dan yapıyormuş gibi gösterdiği ortaya çıktı. Büyük tepki hareketle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Habertürk TV muhabiri Çetiner Çetin'in Ukrayna'dan gelişmeleri bildirdiğini belirtmesine karşın Romanya'ya ait Siret sınır kapısından yayın yaptığı ortaya çıktı. Söz konusu hareket sosyal medyada sert şekilde eleştirilirken İHA muhabirine attığı tokatla gündem olan Muharrem Sarıkaya ise dün kaleme aldığı köşesinden kanala destek çıkarak dikkatleri üzerine çekti.

Çetiner Çetin’le ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Bir Twitter kullanıcısı, Ukraynalı kadınlarla ilgili sözleri nedeniyle de tepki çeken muhabirle ilgili şu bilgileri paylaştı: “Bu tosun, Romanya Suveavada Hotel’de kalıp, günübirlik bir iki saatliğine Siret sınır kapısına gidiyor, oradaki Türk restoran ve tır parklarından yayın yapıyor.”

İşte o paylaşım…

NE OLMUŞTU?

Habertürk TV'nin Ukrayna'nın işgaliyle ilgili haber yapmak üzere bölgeye gönderdiği muhabir Çetiner Çetin, Ukraynalı kadınları "Kocalarını bırakıp kaçıyorlar" şeklindeki tepki çeken sözlerle hedef almıştı. Önceki gün, Çetin’in yeni bir skandalı daha medya kulislerine bomba gibi düştü.

Muhabirin, Ukrayna'da olmadığı halde, yayınlarını Ukrayna'dan yapıyormuş gibi gösterdiği ortaya çıktı. Dikkatli izleyiciler ve konuya hakim gazeteciler, Çetin'in Romanya Ukrayna sınırındaki Romanya'ya ait Siret sınır kapısından yayın yaptığını fark etti. Ortaya çıkan bu gerçek, sosyal medyada eleştiri konusu oldu.