Ceren Hindistan'dan eski eşine ağır suçlamalar!

Eski eşi Ümit Aslan ile davalık olan model ve oyuncu Ceren Hindistan, sosyal medya hesabından Aslan hakkında tüm bildiklerini ifşa etti. Ağızları açık bırakan açıklamalarda bulunan oyuncu, "Eşimi cinsel içerikli film izlerken çıplak şekilde yakaladım ve beni kemerle dövdü" dedi.

Ceren Hindistan'dan eski eşine ağır suçlamalar! - Sayfa 1

Yıllar önce rol aldığı dizilerle adını duyuran ve uzun süredir ekranlarda olmayan Ceren Hindistan boşandığı eski eşi Ümit Aslan hakkında bildiği her şeyi Instagram hesabından bir bir anlattı. 

112
Ceren Hindistan'dan eski eşine ağır suçlamalar! - Sayfa 2

Bir çocuk annesi Hindistan, eski eşinin etrafındakilere tüm masrafları karşıladığı hatta kendilerine limitsiz kredi kartı verdiğini söylediğini duyunca adeta çılgına döndü. "Doğrular bilinsin" diyen oyuncu, Instagram hesabından art arda paylaşımlar yaptı.

212
Ceren Hindistan'dan eski eşine ağır suçlamalar! - Sayfa 3

"KARAKOLA GİTMİYİM DİYE HER ŞEYİMİ ALDILAR"

Eşini kendisini defalarca kez aldattığını söyleyen oyuncu, "En yakın arkadaşımla aldattı. Her defasında da dayak yedim. Yerlerde sürüklendim. Beni eve kapattılar kimliğimi ve telefonumu alarak karakola gitmeyeyim diye yanımda birilerini beklettiler" dedi.


312
Ceren Hindistan'dan eski eşine ağır suçlamalar! - Sayfa 4

Eşinin kendisine para verdiği gibi iddialarda bulunduğu ancak böyle bir şeyin olmadığını söyleyen Hindistan, "Bu adam evli olmadığını dair yemin etsin diye Kabe'ye götürdüm. Orada bile yemin etti evli olmadığına dair ama evliydi" ifadelerini kullandı.


412