Ceren Hindistan'a eski sevgilisinden jet cevap

Ceren Hindistan'ın, eski sevgilisi ve kızının babası olan Ümit Aslan hakkındaki 'şiddet' iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Aslan'dan Hindistan'a jet cevap geldi.

Ceren Hindistan'a eski sevgilisinden jet cevap - Sayfa 1

Habertürk'ten Aytekin Teker'in haberine göre Ceren Hindistan, 2018 yılında kızı Arya'nın babası Ümit Aslan ile olaylı bir şekilde ayrılmıştı.

Hindistan'ın, "Çok büyük açıklamalar yapacağım. Az daha sabır... Bütün açılan davaları kazandım. Son bir davamız kaldı. Onu da alacağız, zaten hiç korkumuz olmadı. Sonra açıklayacaklarıma şok olacaksınız" sözleri kafalarda soru işareti bırakmıştı.

16
Ceren Hindistan'a eski sevgilisinden jet cevap - Sayfa 2

"ŞİDDET İDDİASI"

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda hamileyken Aslan'dan şiddet gördüğünü öne süren ünlü oyuncu, kemerle dövüldüğünü söyledi.

Hindistan, "Hamileyim diye evimi kapatıp, beni Antalya'ya götürdü. Hesabımdaki 80 bin lirayı kendi hesabına aktardı. Sonra aldatmalar başladı. Her gördüğüm mesajda dayak yedim. Müstehcen video izlerken yakaladığımda, 'Ne yapıyorsun?' dedim diye kemerle dayak yedim. Gecelikle koşup, çıktım binadan. 7 aylık hamileydim. 6 yaşına kadar çocuğumun cebine iki defa oyuncak parası koydu, o kadar." ifadelerini kullandı.

26
Ceren Hindistan'a eski sevgilisinden jet cevap - Sayfa 3

Ümit Aslan ise çıkan iddiaların ardından ilk kez sessizliğini bozdu. İş adamı yaptığı açıklamada, "Konuyla ilgili muhattap olmak istemiyorum. Reklam çabaları... Zaten uzaklaştırma ve yayın yasağı kararını aldırıyorum." dedi.

36
Ceren Hindistan'a eski sevgilisinden jet cevap - Sayfa 4

"FAKİRİ NE YAPAYIM?

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Hindistan, açıklamalarıyla sık sık gündeme geliyor.

"Bilerek mi zengin sevgili seçiyorsun yoksa öyle mi denk geliyor?" sorusuna, "Fakiri ne yapayım?" yanıtını veren Hindistan, uzun süre konuşulmuştu.

"İKİ DADI, AŞÇI VE ŞOFÖR"

Oyuncu ardından da, "Sevgilim çocuk istiyor. Ben de bebek mıncıklamayı özledim ama şu an düşünmüyorum. Çünkü kızımı tek başıma büyüttüm ve büyük zorluk çektim. İki dadı, aşçı, şoför tutmazsa doğurmam" sözleriyle tepki çekmişti.

46