Magazin
16 Nis 2010 17:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:14

CENK EREN İLE FERHUNDE DAKİKALARCA ÖPÜŞMÜŞLER!

Sabah'tan Bülent Cankurt, Yaprak Dökümü'nün fettan gelini Deniz Çakır'ın bir barda ayaküstü seviştiği haberinin perde arkasını araştırdı.

Şevket-Hayırlı Sabancı çiftinin kızları Sadıka Sabancı ile evliliğin eşiğinden dönen şarkıcı Cenk Eren’in, aşk defterini kapatıp kendini pavyona kapattığını sanıyordum ama yanılmışım! Meğer Cenk, hem patronluk yapıp, hem şarkı söyleyip, hem de çapkınlık yapabiliyormuş! Cenk, geçen hafta My Pavyon’a kendisini dinlemeye gelen ’Yaprak Dökümü’ dizisinin Ferhunde’si Deniz Çakır ile öyle bir yakınlaşmış ki, sormayın... Kız arkadaşlarıyla My Pavyon’a giden  güzel  oyuncu Deniz Çakır, ilk kez tanıştığı Cenk Eren’den ve sahne performansından çok etkilenmiş.

DAKİKALARCA ÖPÜŞMÜŞLER
 Hatta Deniz, bir ara sahneye çıkıp Cenk’le şarkı bile söylemiş. Bu yakınlaşma, Cenk’in sahneden inmesine rağmen bitmemiş. Cenk, Deniz’i ortağı olduğu diğer mekanı Piyasa’ya davet etmiş. Piyasa’da alkolün de  etkisiyle aralarındaki yakınlaşma öpüşme boyutuna ulaşmış. Hatta görenlerin söylediğine göre öpüşmeleri ateşli bir şekilde dakikalarca sürmüş. Cenk ile Deniz’in yaşadığı o gecelik bir şey miydi,  devamı  gelir mi bilmiyorum ama Cenk’in herkesi şaşırtmaya devam ettiği kesin!!!