Magazin
19 Ara 2016 12:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:17

Cenk Eren canlı yayında açıkladı: Kadavra olmak istiyorum

Cenk Eren, internet üzerinden yayınlanan bir programa katıldı, yaptığı açıklamalarla hayatına dair şaşırtıcı detaylar paylaştı.

Eren’in dikkat çeken açıklamalarının satır başları şöyle:

Geçtiğimiz yaz Saba Tümer'le birlikte tatile gittik. Ben sahilde şezlonga oturduğum anda şezlong kırıldı. Saba da ‘Cenk az ye’ diye dalga geçince 2 ayda 10 kilo verdim. İnsan ne kadar kilo verirse genç gözüküyor. Eskiden yaşlılığı kafama çok takıyordum ama daha sonra olgunlaştığımı hissetmeye başladım. Şuan yaş almanın kötü bir şey olmadığını düşüyorum. Aslında ölümden korkmuyorum ama toprağın altına girmekten orada yalnız kalmaktan korkuyorum. Toprağın altına girmemek içinde kadavra olmak istiyorum.

NE OLDUM HASTALIĞI

Uzun yıllardır karavanla Türkiye turuna çıkmak istiyorum. Tabi bu turda çocukluk arkadaşlarımda olacak. Çünkü ilk şöhret olmaya başladığımda bende ne oldum delisi hastalığına yakalandım. Psikologum şöhret güzel ama geçmişinden kopma sakın dedi. O yüzden arkadaşlarım hazır karavanım hazır ama vaktim yok. Çok titiz birisiyim. Bu bende ruh hastası boyutundaydı ama 8 ay önce barınaktan köpek sahiplendim şimdi biraz daha durulmaya başladım titizlikte. Ayrıca çok hırslıydım bu bana kötü şeyler yaptırdı. Ama hırslarımı törpülemeye başladım ve daha mutlu olmayı öğrendim.”