Gündem
09 Ara 2010 11:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:51

CENGİZ SEMERCİOĞLU'NUN YANLIŞINI HÜRRİYET GAZETESİ DÜZELTTİ!

Hürriyet-Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu'nun, Fox'un Bizden Kaçmaz ekibini "gizli kamera kaydı" almakla suçlamasının ardından jet yalanlama geldi.

Fox TV Operasyonlar Direktörü Pietro Vicari, Kelebek'te Cengiz Semercioğlu'nun köşesinde, Bizden Kaçmaz Programı ile ilgili çıkan yazı için şu açıklamayı yaptı:

"Yazıyı okuduktan sonra Bizden Kaçmaz programının son bölümünü izledim ve programın sorumlusuyla konuştum. Programda gizli bir dinleme, masaya konmuş gizli bir mikrofon, ses kayıt cihazı ya da yazıda yazılan gibi bir 'telekulak' durumu kesinlikle söz konusu değildir. Zaten görüntülerde de sesin kameranın mikrofonundan alındığı açıkça ortadadır, bunun teyidi de programın sorumlusuyla yapılmıştır. Görüntüler dikkatlice izlenirse kaydedilen ses bağırarak konuşan beyefendiye aittir; Cengiz Semercioğlu'nun ya da Hande Yener'in konuşmaları kamera uzakta olduğu için duyulmamıştır. Kameralar görüntüyle birlikte ses de kaydetmektedir. Bizden Kaçmaz ekibi görüntüleri halka açık bir mekanda, kendilerini saklama ihtiyacı duymadan çekmişlerdir."