Televizyon
14 Tem 2022 10:20 Son Güncelleme: 14 Tem 2022 10:27

Cengiz Semercioğlu ve Ertuğrul Özkök'ten Ekrem İmamoğlu'na tatil tepkisi

tv100'de ekrana gelen Cengiz ile Ahtapot programında Cengiz Semercioğlu ile Ertuğrul Özkök, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, kentte sel felaketi yaşanırken 9 gün tatil izni almasını eleştirdi. Özkök "Bunu açıklamak mümkün değil. Gerçekten de bir Belediye Başkanı böyle bir dönemde görevinin başında olmalı" dedi.

Haftanın öne çıkan önemli olaylarından sanat, siyaset ve magazin dünyasının hiç konuşulmayanlarına kadar en çok merak edilenler Cengiz ile Ahtapot'ta konuşuldu. 

 "Ekrem İmamoğlu fanları bile 'artık yeter, bu kaçıncı oldu' demeye başladı"

Semercioğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sel felaketi yaşanırken tatilde olmasını "İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sel bölgesindeydi ama Ekrem İmamoğlu'nun orada olmaması tartışıldı, eleştirildi. Etrafımda olan Ekrem İmamoğlu fanları bile 'artık yeter, bu kaçıncı oldu' demeye başladı. İstanbul’u seçimden sonra sel bastığında Ekrem İmamoğlu, Bodrum’da tatildeydi. Elazığ’da deprem oldu o bölgeye uğrayıp Erzurum’a kayak yapmaya geçti. Ocak ayında kar felaketi yaşandı balıkçıya gitti. Dördüncüsü de geçen hafta yaşanan. Günler öncesinde bas bas söylendi. İBB'de söyledi. Böyle bir durum varken 3 gün ertelese ne olacak?" sözleriyle eleştirdi. 

  "Bunu açıklamak mümkün değil"

Özkök ise "Bunu açıklamak mümkün değil. Gerçekten de bir Belediye Başkanı böyle bir dönemde görevinin başında olmalı. O şehrin vatandaşı bir şey yapılamasa bile görmek ister onu. Bir şey yapamasa bile." ifadelerini kullandı.