Magazin
24 Kas 2021 21:44 Son Güncelleme: 25 Kas 2021 01:12

Cengiz Kurtoğlu iş insanına bıçakla saldırdı mı? Ünlü sanatçıdan iddialara açıklama geldi

Ünlü müzisyen Cengiz Kurtoğlu, Sarıyer'de doğum günü kutlaması için gittiği mekanda bir iş insanını darbedip yüzünden bıçakla yaraladığı iddiasıyla emniyette ifade verdi. Yaşanan olayın görüntüleri de güvenlik kameralarına yansırken, Cengiz Kurtoğlu olaya ilişkin bir açıklama yaptı.

Ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu arkadaşı Tolga Y.'nin doğum günü partisine katılmak için onun evine geldi. Masada işadamı Mustafa C. isimli bir de işadamı vardı. İddiaya göre masada bir anda tansiyon yükseldi.

 Show Haber'de yer alan görüntülere göre, Kurtoğlu servis bıçağını alıp koşarak takip etti. Orhan Gencebay'a hakaret ettiğini idda ettiği işadamını yüzünden yaraladı.

 BIÇAĞI ALARAK KOŞTU

Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlenen Kurtoğlu, işadamı Mustafa C.'nin üstüne yürüdü, araya arkadaşları girdi. Kurtoğlu masadan servis bıçağını aldığı gibi koşarak Mustafa C.'ye doğru gitti. Elindeki bıçağı ile hamle yaptı.

 "BIÇAKLA DEĞİL TIRNAKLA YARALANDI"

Sarıyer Asayiş Büro Amirliği ekipleri, müşteki Mustafa C.'nin, 22 Kasım'da akşam saatlerinde arkadaşı Tolga Y.'nin doğum günü partisine katılmak üzere geldiği İstinye Mahallesi'ndeki bir mekanda, Cengiz Kurtoğlu tarafından darbedildiği, yüzünden bıçakla yaralandığı yönündeki şikayeti üzerine çalışma başlattı.

 

 Kurtoğlu, işadamı Can'la ilgili olarak "uyarmama rağmen sanatçılara hakaret etti, bıçakla değil tırnağımla yaralandı" iddiasında bulundu.

 İFADESİ ALINDIKTAN SONRA SERBEST BIRAKILDI

Olay anına ait kamera görüntülerini izleyen, tanık beyanlarını dinleyen ekipler, müzisyen Cengiz Kurtoğlu'nun da ifadesine başvurdu. Kurtoğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

 Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

CENGİZ KURTOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Cengiz Kurtoğlu, hakkında çıkan haberlerin ardından Instagram hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Olayın "bıçaklı saldırı" olarak lanse edilmesinden dolayı üzgün olduğunu ifade eden ünlü sanatçı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Öncelikle böyle bir haberle sizlerin karşısına çıkmak istemezdim ama bir konuya açıklık getirmem gerekiyor. Ben de herkes gibi kendine ait değer yargıları olan bir insanım. Eş, aile, dost gibi konularda ise oldukça hassasım. Sevdiklerime karşı söylenen haksız bir söylemi asla kabul edemem.

 Böyle bir tartışmanın ‘Bıçaklı saldırı’ olarak lanse edilmesinden dolayı oldukça üzgünüm. Bu konuyla alakalı hukuki süreci avukatım başlatıp, takip edecek. Bu bilgi kirliliğinin ortadan kalkması adına da olaya ait görüntülerin orjinal ve montajsız halini sizlerle paylaşıyorum. Olay artık kamuoyunun takdirindedir. Saygılarımla"

 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CENGİZ KURTOĞLU (@cengizkurtoglu_)'in paylaştığı bir gönderi