Gündem
01 Tem 2018 14:44 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:43

Cenazesi bulunan müzisyenin ağabeyi konuştu: Ayağında bir şey yok, enteresan

Metin Kor'un cenazesi, yarın Ankara'da toprağa verilecek.

Antalya’nın Kaş ilçesi Gömbe Yaylası’nda kamp yapmak için İstanbul’dan gelen ve kaybolduktan 7 gün sonra cesedi AKUT Fethiye Ekibi, AKUT Kaş Birimi, İHH Arama Kurtarma ve jandarma ekipleri tarafından ölü bulunan 43 yaşındaki müzisyen Metin Kor’un ağabeyi Kemal Kor, kardeşinin cenazesini almak için Antalya’ya geldi. Kemal Kor, "20 metre daha yukarıya çıkmaya çalışsanız, artık dağcı ekipleri gerekir. Oradan düşmüş. Bir de çıplak ayakla çıkmış. Ayağında bir şey yok. O enteresan. Araziyi biliyorsunuz" dedi.

Kor’un cenazesi, yarın Ankara’da toprağa verilecek.

Kardeşi Metin Kor’un Antalya Adli Tıp Kurumu morgundaki cenazesini almak için bekleyen Kemal Kor’un oldukça üzgün olduğu dikkati çekti. Duygularını anlatmakta güçlük çeken Kemal Kor, Perişan durumdayız" dedi. Kardeşiyle en son Antalya’ya gelmeden 2 gün önce görüştüğünü belirten Kemal Kor, "Yanıma uğradı, ’Ben gidiyorum’ dedi. Beraber gelecektik aslında ama 1 hafta beklemedi. Benim de işlerim vardı. Ne bileyim. Kafam yerinde değil. O yüzden. Gitti işte yani yapacak bir şey yok" diye konuştu.

Kayıp müzisyenin cesedi bulundu
Yaşanan süreci herkesin bildiğini sözlerine ekleyen Kemal Kor, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Herkesin bildiği gibi çıktığı yerden düşmüş. Kaza olduğu söyleniyor. Kendisi çıkmış. Çok da yüksek bir yer. Normal bir insanın çıkamayacağı bir yer. Hatta bulunduğu bölgeden 20 metre daha yukarıya çıkmaya çalışsanız, artık dağcı ekipleri gerekir. Oradan düşmüş. Bir de çıplak ayakla çıkmış. Ayağında bir şey yok. O enteresan. Araziyi biliyorsunuz."

Kemal Kor, kardeşinin cenazesini Ankara’ya götüreceklerini ve yarın orada toprağa vereceklerini sözlerine ekledi.