Gündem
25 Mayıs 2011 09:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:23

CEMİLE ÖLDÜ MÜ? ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ'DE NELER YAŞANDI?

Öyle Bir Geçer Zaman ki''nin dün akşamki bölümü izleyicileri yine ekran başına kilitledi.

Ekber, oyunu başlatır. Tuzağa düşen Ali Kaptan hâlâ olan bitene bir anlam verememiştir. Carolin’i paraları getirmek üzere Ekber serbest bırakır. Paraların hepsini yanına alan Carolin, yurtdışına uçak bileti de ayırtır. Ekber ve Ali dışında Carolin’i bekleyen bir başkası daha vardır.

METE İNCİ HOCA’YA REFAKAT EDİYOR
Mete, tedavi süreci çok zor geçen İnci Hoca’ya refakat edebilmek için annesinden izin alır. Hapishane’ye düşen Ahmet ise orada bir saldırıya uğrar. Ondan haber alamayan Berrin perişandır. Mesude’nin ailesi ile çat kapı çıkıp eve gelmeleri, üstelik bir de hesap sormaları Soner için bardağı taşıran son damla olur. Nişanı atar, onları da evden kovar. Ancak bu durum evdeki bütün dengelerin değişmesine neden olur. Öfkesinden kuduran Mesude, Murat’a gerçekleri anlatmaya karar verir. Soner’in ikazına aldırmayan Mesude, Murat’a herşeyi anlatır. Murat odaya kapanır.

 CEMİLE ÖLDÜ MÜ
Çocuğu bir an önce aldırmak isteyen Cemile başka bir ebe ile anlaşır. Anlaştıkları günün öncesinde kanaması olur fakat doktora gitmek istemez. Ertesi gün kürtaja giden ve  çok korkan Cemile, Hasefe Hanım’ın kollarında kendini bırakır. Hasefe Hanım Ebe’ye ambulans çağırmalarını söyler. Cemile, gözlerini kapatınca  sarılarak ismini haykırır..

"Öyle Bir Geçer Zaman ki"nin tiryakileri, önümüzdeki bölüme kadar 'Cemile öldü mü? sorusunun cevabını merak edecek.