Gündem
11 Ağu 2013 09:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:20

CEMİL ÇİÇEK DUMAN GRUBU'NU OTELDEN KOVDURDU MU?

Meclis Başkanı Cemil Çiçek Duman grubu ile ilgili hakkında çıkan haberlere cevap verdi.

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze Altınoluk’ta kaldıkları otele TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in gelerek ‘Duman grubu ile aynı otelde kalmam’ dediğini ve bu nedenle otelden kovulduklarını iddia etti. TBMM Başkanı Çiçek bu iddiayla ilgili hurriyet.com.tr’ye yaptığı açıklamada ‘Bunların hepsi hayal ürünü’ derken danışmanı da Çiçek’in Altınoluk’ta otelde değil evde konakladığını söyledi.

Duman grubunun solisti Tangöze’nin bu iddiası sosyal medyada günün konusu oldu.

ÇİÇEK: HEPSİ HAYAL ÜRÜNÜ

TBMM Başkanı Cemil Çiçek iddialar üzerine bir açıklama yaparak, “Ben çoluk çocuğumla evimdeydim. Otelle hiçbir ilişkim yok. Bunların hepsi hayal ürünü” dedi.

“OTELDE DEĞİL EVDE KONAKLADI”

Çiçek’in Basın Danışmanı Rüçhan Akıncıoğlu da iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti. Akıncıoğlu “TBMM Başkanı Altınoluk’ta otelde değil evde konakladı” dedi.

“DUMAN GRUBUNU ÇOK SEVERİM”

Akıncoğlu, grubun otelden danışmanlar aracılığıyla çıkarıldığı iddiasına karşılık ise “TBMM Başkanı Çiçek’in danışmanı benim. Ben de Ankara’dayım. Üstelik Duman grubunu çok severim. Söyledikleri ‘Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk’ şarkısı en sevdiğim şarkıdır. Böyle bir şey yapmam söz konusu olabilir mi? İddiaların hiçbiri gerçeği yansıtmıyor” diye konuştu.