Polemik & Kulis
03 Haz 2017 15:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:44

Cemil Barlas'tan Sevilay Yılman'a sert cevap: Okuduğunu anlamayan tetikçi!

Sevilay Yılman'ın isim vermeden "FETÖ savarcı şov yapmak"la suçladığı Cemil Barlas, Sevilay Yılman'a "okuduğunu anlamayan tetikçi" diye yüklendi.

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Şırnak'ta askeri helikopterin yüksek gerilim hatlarına takılması sonucu kaza kırıma uğraması ve 13 kahraman askerimizin şehit olmasıyla ilgili olarak Cemil Barlas'ın sosyal medyada paylaştığı, “Dünkü facianın suikast olmasının tek şekli pilotların kamikaze olması. Bile bile tellere takılmaları” mesajına sert tepki göstermişti.

Sevilay Yılman'ın "FETÖ savarcı şov yapmak"la suçlayıp ve "analizlerini de alıp cehennemin dibine git" dediği Cemil Barlas, Twitter hesabı üzerinden Sevilay Yılman'ı "okuduğunu anlamayan tetikçi" ilan etti.

İşte Cemil Barlas'ın o tweetleri:




SEVİLAY YILMAN: FETÖ'CÜNÜN YAZILARINA ULAŞAMIYORUM

Sevilay Yılman da Barlas’ın bu mesajlarına yine sosyal medya hesabından yanıt vererek “Atılan bir twit ve bu twite yorumlar. Bi bakın bakalım. O iki pilotun günahına giriliyor mu girilmiyor mu?Yorum sizlerin efenim” dedi. Cemil Barlas'ın sahibi olduğu haber sitesinde FETÖ'cü firari Önder Aytaç'ın da 2013 yılında yazılar yazdığını hatırlatan Sevilay Yılman,  Aytaç'ın yazılarının silindiğini de söyleyerek "Bu arada 2013 yılında bile http://haberx.com  dan bize bol bol küfür eden FETÖ cünün yazılarına ulaşamıyorum.Sebep ne olabilir acaba?" şeklinde mesaj yazdı.