Gündem
24 Mar 2015 15:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:08

Cemil Barlas'tan İsmet Berkan'a sert sözler: Gazeteciliği bıraksın!

Kabataş’ta yaşanan darp ve taciz olayıyla ilgili attığı tweetler nedeniyle özür dileyen gazeteci İsmet Berkan'a sert tepki gösteren Haber X Genel Yayın Yönetmeni Barlas çok sert çıktı.

A Haber’de Nihan Günay'ın sunduğu Medya Dünyası'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çözüm süreciyle ilgili açıklamaları, 2010'daki Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin başlatılan operasyon ve gazeteci İsmet Berkan’ın Gezi olayları sırasında Kabataş’ta yaşanan taciz olayıyla ilgili attığı tweetler nedeniyle özür dilemesi konuşuldu.

Haber X Genel Yayın Yönetmeni Cemil Barlas, Gezi olayları sırasında Kabataş’ta yaşanan  darp ve taciz olayıyla ilgili attığı tweetler nedeniyle özür dileyen gazeteci İsmet Berkan'a sert tepki gösterdi. Cemil Barlas, "Gazeteci görmediği şeyi gördüm diye yalan söylemez. Gitsin camdan atlasın. Gazeteciliği bırakması lazım" dedi.

"PARALEL YAPI İLE MÜCADELE EN AZ 5 YIL SÜRECEK"

2010'daki Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin başlatılan operasyonla ilgili soruları yanıtlayan Barlas, "Paralel yapı sınavlarda birçok kişinin hakkını yedi. Bu mücadele daha en az 5 yıl sürecek. Paralel yapının artık operasyon yapma yetkisi kalmadı" değerlendirmesinde bulundu.

"İSMET BERKAN GAZETECİLİĞİ BIRAKMALI"

Gezi olayları sırasında Kabataş’ta yaşanan darp ve taciz olayıyla ilgili attığı tweetler nedeniyle özür dileyen gazeteci İsmet Berkan'a sert tepki gösteren Haber X Genel Yayın Yönetmeni Barlas, "İsmet Berkan Gezicilere hizmet ediyor, gitsin camdan atlasın. Gazeteci görmediği şeyi gördüm diye yalan söylemez. Berkan'ın yaptığı kabul edilebilir bir şey değil gazeteciliği bırakması lazım." görüşünü dile getirdi.