Gündem
13 Mayıs 2015 15:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:33

Cemil Barlas'a sert tepki: Adamın maymunla görüntüsü var, hala...

Cemil Barlas'a, AK Parti ve Ahmet Davutoğlu'na yakınlığıyla bilinen isimlerden Atılgan Bayar da tepki gösterdi ve "Adamın maymunla görüntüsü var, hala kaset diyor...." diye yazdı.

 Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun en yakınındaki isimlerden biri olan ve kampanya danışmanlığını yapan Atılgan Bayar da son günlerde MHP İstanbul milletvekili Meral Akşener hakkındaki ‘kaset’ iddialarıyla gündeme gelen Cemil Barlas’a tepki gösterdi. Bayar, kendi twitter hesabından, Cemil Barlas’ın bir maymunu boynundan ısırırken göründüğü fotoğrafı paylaşarak, “Kaset iftirası atan ibibik Barlas'ın sıradan bir fotoğrafı... Adamın maymunla görüntüsü var, hala kaset diyor..." diye yazdı.

Pazartesi akşamı A Haber kanalında yayınlanan bir televizyon programında, TBMM Başkanvekili MHP’li Meral Akşener’in “uygunsuz görüntüleri olduğu” iddiasını ortaya atan Cemil Barlas ve Latif Erdoğan’a yönelik tepkiler sürüyor.

Son olarak, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yakınındaki isimlerden biri olarak bilinen ve kampanya ajansının danışmanlığını da yapan Atılgan Bayar sosyal medya aracılığıyla Cemil Barlas’a sert tepki gösterdi. AK Parti’ye verdiği destekle bilinen Bayar, Cemil Barlas'ın bir maymunun boynunu ısırırken çekilmiş fotoğrafını takipçileriyle paylaştı ve "Kaset iftirası atan ibibik Barlas'ın sıradan bir fotoğrafı.... Adamın maymunla görüntüsü var, hala kaset diyor...." diye yazdı.