Gündem
01 Tem 2016 10:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:21

Cemil Barlas ile Fatih Tezcan arasında Cemile Bayraktar kavgası! "Rezillik... Özür dile!"

Cemile Bayraktar ile bir diğer gazeteci Cemil Barlas arasında yaşanan kavgaya Fatih Tezcan da girdi. Tezcan, Cemil Barlas'a çıkışarak "Özür dile" diye yazdı...

Yeni Şafak yazarı Cemile Bayraktar’ın Aktüel’deki yazılarına son verildi. Aktüel’den kovulduğunu sosyal medya hesabından duyuran Bayraktar, “Cemil Barlas ile ilgili şu twitimden sonra Aktüel yazılarıma son verildi, İHH'yı savunmaya Pelikancı tepkisi :)” diye yazdı. Cemil Barlas'ın yanıtı sonrasında, Barlas ve Bayraktar arasındaki tartışma belden aşağı indi.

Halime Kökçe de Cemile Bayraktar'a sahip çıkarak, "Meslektaşımız @jamilabayraktar'a yapılan hakaret namus meselesi mesabesindedir. Hakaretin sahibi umarız özür dileyebilecek  yetişkinliktedir" diye yazdı.



REZİLLİK, ÖZÜR DİLE

Tartışma bu noktaya gelince diyaloga Fatih Tezcan da girdi. Tezcan, Cemil Barlas'ı hedef alarak, "Başörtü var/yok farketmez, tartışır, cevabını alır. Ama sen, belaltı laf sokamazsın. Hele bu mahallede bir başörtülüye, ASLA!" diye yazdı. Barlas da bu sözlere "İftira atıp hakaret ederse cevabını alır.. ortada tartışma yok.. kendine ettiği hakaretle cevap verdim.." ifadeleriyle karşılık verdi. Barlas'a, "Hayır. 'Sen erkek değilsin' gibi bir şey deseydi, belki haklı olabilirdin. Oysa 'aslan parçası' diyor, sen iftiraya geçiyorsun" sözleriyle yanıt veren Fatih Tezcan ise "Bence hiç uzatma, yarın mübarek cuma, sabah kalk, aleni bir özür dile, helallik iste, kapansın. Savunulacak yanı yok. Rezillik" diyerek sert çıktı. Barlas da "aslan parçası kesildin.. anca gidersin" diye çıkışınca, Fatih Tezcan, "Gecenin köründe ben bi gidicem de telefonun yok. Yarın ola hayrola bakalım Cemil..." diye karşılık verdi.