Gündem
02 Mayıs 2017 15:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:39

Cemil Barlas, Fatih Tezcan'a kızdı mahalleyi topa tuttu: İt, kopuk, iftiracı, yalancı dolmuş!

Cemil Barlas, kendisine "hasta kokainman" diyen Fatih Tezcan'a kızdı tüm "mahalle"yi topa tuttu.

"Mahalle dedikleri it, kopuk, iftiracı, yalancı ve yaygaracı dolmuş.. zavallı mahalleli ne yapacağını şaşırdı.." diyen Cemil Barlas şöyle devam etti: "mahallenin delisi etrafı taciz edip hakaretler eden, iftiralar atan bir sapık halini aldı.. herkes neye müstehaksa onu bulurmuş.."

FATİH TEZCAN: HASTA KOKAİNMAN

Fatih Tezcan, dün Cemil Barlas’ın “Türkiye’yi artık Tayyip Erdoğan temsil ediyor, biz söylüyoruz ama kendi kafasına göre yapmıyor” ifadelerini kullandığı bir haberin fotoğrafını paylaşarak şu yorumu yapmıştı: “Canlı yayınlarda ‘Biz söylüyoruz Erdoğan yapıyor’ diyebilen hasta kokainmanlar medyadan temizlenmezse, yapılacak her temizlik gölgede kalır.”



"MAHKEMEYE VERSEN YAYGARA YAPIYOR... KURTULUŞ YOK!.."

Fatih Tezcan'ın bu paylaşımının bir anda sosyal medyada büyük ses getirmesi üzerine Cemil Barlas önce "bunu ve iftiralarını mahkemeye versen, bu defa polis yakalayınca yaygara yapıyor.. kurtuluş yok.." paylaşımı yapmıştı.



MAHALLE DEDİKLERİ İT- KOPUK- İFTİRACI, YALANCI VE YAYGARACI DOLMUŞ!.."

Cemil Barlas bugün de paylaşımların ve tartışmaların sürmesi üzerine tüm mahalleye fena halde saydırdı.

"mahalle" dedikleri it, kopuk, iftiracı, yalancı ve yaygaracı dolmuş.. zavallı mahalleli ne yapacağını şaşırdı.." diyen Cemil Barlas şöyle devam etti:

"ar damarınızı çatlatmak değil nerenizi yırtsanız o pis küçük çıkarlarınıza artık ulaşamayacaksınız.. "mahallenin delisi" etrafı taciz edip hakaretler eden, iftiralar atan bir sapık halini aldı.. herkes neye müstehaksa onu bulurmuş.."