Televizyon
07 Ağu 2022 13:52 Son Güncelleme: 07 Ağu 2022 14:12

Cemal Enginyurt tarafından darbedilen Latif Şimşek sessizliğini bozdu! ‘Beni susturamazlar…’

tv100 stüdyosunda Cemal Enginyurt katıldığı Gündeme Dair programında tartıştığı gazeteci Latif Şimşek'i korumasıyla birlikte darp etmişti. Gazeteci Latif Şimşek, olaydan sonra tv100 ekranlarında açıklamalarda bulundu. Şimşek, "Beni susturamazlar" dedi. Şimşek, "Bu ülkenin hakimi de savcısı da AYM'si de saygındır. Herkes saygı duyacaktır deyince Cemal Enginyurt çılgına döndü" ifadelerini kullandı.

Cemal Enginyurt’un saldırı anını anlatan gazeteci Latif Şimşek, "Programa ara verilmişti o ara esnasında girmiş içeriye. Saldırıda bulunanın kim olduğunu biz de bilmiyorduk. Biz gazeteciyiz, mafya değiliz ama dün akşam kim mafya olduğunu siyasetçiyle, mafya arasındaki belirledi" diye konuştu.

Şimşek, "Burada bana attırdığı birkaç yumruk benim için şeref madalyasıdır. Çünkü ben orada devletin hakimini, savcısını, polisini savunurken saldırıya uğradım. Şimdi herkes düşünsün Cemal Enginyurt’un nasıl bir kişilik olduğunu" ifadelerini kullandı.

Şimşek, "Kendi ses tonuyla ona karşılık vermemden rahatsız oldu ve saldırdı. Bana da sinkaflı küfürlerde bulunmuş. Hem konuklar hem de arkadaşlar duymuşlar. Ben ona küfür edecek değilim ama ne söylediyse ona bin katını söylüyorum" dedi.

tv100'e çok teşekkür ettiğini söyleyen Şimşek, "Alçaklığa en sert şekilde tv100 tepki gösterdi. Pınar Ardor'a, Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Bey'e teşekkür ediyorum" dedi.

Şimşek sözlerine şöyle devam etti: "Darp raporu aldım Şişli Emniyet Müdürlüğü'nde şikayetçi oldum. Hem Cemal Enginyurt'tan hem de yanındaki beslemesinden şikayetçi oldum. Hem Gültekin Uysal hem de Altılı Masa kimlerle yol yürüdüğünü görsün. Muhalefetteyken bunları yapanlar ellerine devlet gücünü geçirdiğinde insanlar neler yapmazlar bunu göz önüne alsınlar lütfen."

Partiden bir açıklama yapıldı mı? sorusuna Şimşek şu cevabı verdi:

"Bana ulaşan bir özür yok, bunu kabul etmem de söz konusu değil. Muhalefetten de bir açıklama yok, beklemiyorum da. Muhalefet sadece kendi yandaşı gazetecilere saldırı olduğunda kınarlar. Milliyetçi muhafazakar bir gazeteciye saldırı yapılınca susarlar. Sadece İlhan Kesici arayıp üzüntülerini dile getirdi. Berhan Şimşek aradı, onun dışında beni arayan olmadı. Gültekin Uysal hiç aramadı."