Politika
12 Ara 2021 17:19 Son Güncelleme: 12 Ara 2021 17:21

Cemal Enginyurt cevabıyla Armağan Çağlayan’ı kahkahaya boğdu! ‘Neden İYİ Parti ya da CHP değil de…’

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Armağan Çağlayan'ın Zor Ama Sor sorular programına konuk oldu. “Neden İYİ Parti veya CHP’ye değil de DP’ye katıldınız?” sorusunu yanıtlayan Cemal Enginyurt, cevabı ile Armağan Çağlayan'ı kahkahaya boğdu.

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Armağan Çağlayan'ın Zor Ama Sor sorular programına konuk oldu.

"BİN DEFA İHRAÇ EDİLSEM DE..."

Armağan Çağlayan'ın "MHP'den ihraç edilmenizin sebebi fındık eleştiriniz miydi yoksa başka faktörler var mı" sorusuna Enginyurt, "En son Tarım Bakanı’na yönelik sözlerimizden dolayı ihraç edildik. Yani ben fındık üreticisine söz verdim seçimlerden önce. Beni seçerseniz, ceylan derisi koltuklarda oturup, yan gelip yan yatmayacağım. Ben sizin hakkınızı hukukunuzu savunacağım neye mal olursa olsun dedim. Bugün de aynı noktadayım. Bin defa ihraç edilsem, fındık üreticisinin hakkını, Ordulunun hakkını, Türk milletinin hakkını savunmaya devam ederim" diye yanıt verdi.

"SÖVMEDİĞİM TEK PARTİ"

Enginyurt, MHP'den ihracı ilgili süreç hakkında sözlerini şöyle sürdürdü: "Belki başka partilere de gidebilirdim, bunu da söyledim her yerde. Gidemezdim, İYİ Parti’ye çok sövdüm, CHP’ye çok sövdüm. Sövmediğim tek parti vardı, o da Demokrat Parti. Dolayısıyla Demokrat Parti’de siyaset yapmayı, orada kalmayı tercih ettim."

Enginyurt'un bu sözlerinin ardından programın sunucusu Armağan Çağlayan, "Çok yaşayın Cemal Bey, vallahi çok yaşayın" şeklinde karşılık verdi.

 İşte o anlar…