Cemaat Gülen'in son fotoğraflarını yayınladı!

Cemaatin resmi yayınlarından herkul.org editörü Osman Şimşek'in paylaştığı Fethullah Gülen fotoğrafları sosyal medyada büyük ses getirdi.

Cemaat Gülen'in son fotoğraflarını yayınladı! - Sayfa 1

Cemaatin resmi yayınlarından herkul.org editörü Osman Şimşek'in paylaştığı Fethullah Gülen fotoğrafları sosyal medyada büyük ses getirdi.

14
Cemaat Gülen'in son fotoğraflarını yayınladı! - Sayfa 2

GÜLEN'İN KENDİ KENDİNE ŞEKER TESTİ YAPTIĞI ANLARI PAYLAŞTI Gülen'in ciddi sağlık sorunlarına rağmen oruç tuttuğunu açıklayan Şimşek, Gülen'in sağlığını dengede tutmak için kendi kendine şeker testi yaptığı anları yansıtan fotoğrafları paylaştı. Herkul.org'un "reklam değil insaf çağrısı" başlığı ile paylaştığı fotoğrafların yanında Osman Şimşek imzasıyla bir de yazı yayınlandı. Şimşek'in yazısında ise Gülen'in hangi şatlarda oruç tuttuğu, sağlığını korumak için hangi zorluklara katlandığı vurgulandı.

24
Cemaat Gülen'in son fotoğraflarını yayınladı! - Sayfa 3

ARKADAŞLARIM "AĞABEY YİNE REKLAM DERLER" DEDİ AMA... "Sabah derse başlayacağımız sırada muhterem Hocamız gözlerinin karardığını ve başının döndüğünü söyledi. Sebebi aşikardı, şeker düşmesi. Belli bir seviyenin altında olursa mutlaka hemen şırınga gerekecekti. Bir ders boyunca tam dört defa ayrı ayrı parmağını deldi, azıcık kanla şeker testi yaptı ve müzakereye devam etti." diyen Şimşek fotoğrafların hikayesi için şöyle yazdı: Bir arkadaşıma o anı fotoğraflaması için işaret ettim. Yarım saat aralıklarla dört defa aynı ameliye tekrar edince bir fırsatını bulduk ve birkaç fotoğraf çekebildik. Arkadaşlarım, “Ağabey, resimleri koymasanız, yine ‘reklam’ derler!” ikazlarını seslendirdiler ve önce “tamam” dedim ama duramadım.

34
Cemaat Gülen'in son fotoğraflarını yayınladı! - Sayfa 4

BBC RÖPORTAJINDA DA TANSİYONU ÖLÇÜLMÜŞTÜ Fethullah Gülen cemaatin hükümetle savaşındaki en sıcak günlerinde BBC televizyonuna verdiği röportaj da benzer sahnelerle gündem olmuştu. Doktoru röportaj esnasında sık sık Gülen'in tansiyonunu ölçmüş ve o anların röportajla birlikte yayınlanması medyada yine reklam yorumlarına konu olmuştu. Gülen'in tansiyonunu ceketini çıkartmadan ölçtürmesi ise bir başka polemiğe konu olmuştu.

44