Magazin
25 Eyl 2006 14:18 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:46

CEM YILMAZ,SKYTURK GENEL YAYIN YÖNETMENİ SERDAR AKİNAN'I YERDEN YERE VURDU:"PARAYLA AKLINI KAYBEDECEK EN SON KİŞİ BENİM"

Ünlü şovmen Cem Yılmaz, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla "Çocuklar Ölmesin" adı altında bir kampanya düzenleyen Sky Türk Genel Yayın Yönetmeni Serdar Akinan'ı isim vermeden topa tuttu.

Geçen gün bir televizyon kanalı Lübnan´daki olaylarla ilgili bir kampanya düzenlemiş. Bunu düzenleyen ve her an ciddiye alabileceğimiz bir arkadaşımız da, bana bu kampanyaya katılmam için teklif geldiğini ama ben ve birkaç büyüğümün, karşılığında para istediğimizi yazmış.
"Vicdanınız kaç para sizin? Bin dolar versem gelirdin ama değil mi" gibi yazılar... Bu kadar aklı selim bir adamın böyle bir yalan atması çok canımı sıktı.

O zaman reaksiyon vermemiştim, ilk defa size söylüyorum. Ben para ile aklını kaybetmiş birisi olarak lanse edilmeyi hak edecek en son kişiyim. "Savaşa hayır" demek bir özellik değil. İnsansan savaşı istemezsin, hayır dersin zaten. Bununla ilgili kampanya yapmak da o kadar önemli bir şey değil, vazifendir.

Ama birilerini yalnızca meşhur diye şikayet ediyorsan, bir de üstüne üstlük "Benden para istedi bu kampanya için" diyorsan, çok ayıp. Zoruma gitti, sineye çektim. Ama şimdi söylemiş bulunayım, çünkü beni çok rahatsız etti.

Benim neden para istediğimi, neden para istemediğimi çalıştığım insanlar bilir. İnternette bir sitede çocuk fotoğraflarının yanına benim ve Sezen Aksu´nun fotoğraflarını koyup "para istiyorlar" yazmışlar. Sen nesin? CIA ajanı mısın? Ne biçim fotoğraf bu! Çok sinir bozucu...

Kelebek