Cem Yılmaz'ın 'Acıbadem' paylaşımı ortalığı ayağa kaldırdı! Şok olaya gönderme yaptığı iddia edildi

Cem Yılmaz hem kariyerindeki başarıyla hem de özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan ünlü komedyen, son olarak ısırılmış iki acıbadem kurabiyesini paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları bu paylaşımı da geçmişte yaşandığı iddia edilen silikon patlatma olayına gönderme olduğunu ifade etti.

Cem Yılmaz'ın 'Acıbadem' paylaşımı ortalığı ayağa kaldırdı! Şok olaya gönderme yaptığı iddia edildi - Sayfa 1

Cem Yılmaz hem kariyerindeki başarıyla hem de özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan ünlü komedyen, son olarak ısırılmış iki acıbadem kurabiyesini paylaştı.

112
Cem Yılmaz'ın 'Acıbadem' paylaşımı ortalığı ayağa kaldırdı! Şok olaya gönderme yaptığı iddia edildi - Sayfa 2

Paylaşımlarıyla eleştirilerin hedefi olan Cem Yılmaz son olarak, X hesabından o eleştirilere sert bir yanıt verdi. Yılmaz, "Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık, tadını çıkarın" diyerek tepki gösterdi. Uğur Dündar ise Cem Yılmaz'a yanıt verdi. İşte detaylar...

212
Cem Yılmaz'ın 'Acıbadem' paylaşımı ortalığı ayağa kaldırdı! Şok olaya gönderme yaptığı iddia edildi - Sayfa 3

1.5 yıl boyunca Defne Samyeli'yle beraber olduktan sonra gönlünü Serenay Sarıkaya'ya kaptıran Cem Yılmaz 'ın Sarıkaya ile ilişkisi 2021 yılında başlamıştı. Bu ilişki ne kadar sürer diye tartışmalar başlarken ikilinin aşkları aynı yıl içinde bitmişti.

312
Cem Yılmaz'ın 'Acıbadem' paylaşımı ortalığı ayağa kaldırdı! Şok olaya gönderme yaptığı iddia edildi - Sayfa 4

Şu sıralar Necla Karahalil'le gel-gitli bir aşk yaşadığı konuşulan Cem Yılmaz, 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri' gecesindeki dekolteli elbisesiyle gündem olan eski aşkına gönderme yaptığı düşünüldü.

412