Televizyon
02 Mayıs 2013 17:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:09

CEM YILMAZ'I KAÇIRDILAR! MAÇI İZLEMEDEN GERİ DÖNDÜ!

Cem Yılmaz Benfica Fenerbahçe maçını izlemeden Lizbon'dan geri döndü

Bu akşam oynanacak Benfica- Fenerbahçe maçı için dünden bu yana şehre akın eden Sarı-lacivertli taraftarlar, Lizbon’un dört bir yanında Fenerbahçe marşları söylüyor. 65 bin kişilik Da Luz Stadı’nda Sarı-lacivertliler için 4 bin bilet ayrılsa da, Fenerbahçeli taraftarların statta daha çok sayıda olacağı kesin görünüyor. Büyük bir heyecanla maç saatini bekleyen Fenerbahçeliler arasında ABD, İrlanda ve Avrupa’nın bir çok çeşitli ülkelerinden gelen taraftarlar da var.

CEM YILMAZ’I KAÇIRDILAR

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, dün geldiği İstanbul - Lizbon uçağında karşılaştıklarına inanamadı. Taraftarları Lizbon’a getiren uçaklardan biri olan Sabiha Gökçen’den kalkan uçakta taraftarların sürekli tezahürat yapması ünlü komedyen Cem Yılmaz ve oyuncu Ozan Güven’i rahatsız etti. Taşkınlık da yapan taraftarların alkollü oldukları da iddia edilirken, uçağın pilotu anons yapmak zorunda kaldı. Taraftarlar 4 kez yapılan anonsa rağmen ve pilotun, ’Böyle yaparsanız uçağı en yakın yere indiririm’ demesine rağmen gürültülü hallerine devam ettiler. Lizbon’a indikten sonra imza ve fotoğraf çektirmek isteyenler yüzünden dönüşte de böyle olacağını düşünen Cem Yılmaz, maçı izlemeden İstanbul’a geri dönüş yaptı.

FENERBAHÇELİ BAYAN TARAFTARLAR, TIRNAKLARINI SARI-LACİVERTE BOYADILAR

Fenerbahçe’yi desteklemek üzere Lizbon’da bulunan bayan taraftarlardan bazıları, tırnaklarını dahi Sarı-lacivertli renklere boyadılar. Röportaj yaptığımız bayan bir taraftar, maçı burada da Fenerbahçe’nin kazanacağını, Kuyt ve Cristian’ın golleriyle de maçın 2-1 biteceğini söyledi.