Cem Yılmaz'dan samimi açıklamalar: Boşanma bende...

Şu sıralar MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin söylediği sözlerle gündemde olan Cem Yılmaz Tuhaf Dergi'ye samimi açıklamalar yaptı. Yılmaz boşanma hakkında söylediği sözlerle dikkat çekti.

Cem Yılmaz'dan samimi açıklamalar: Boşanma bende... - Sayfa 1

Cem Yılmaz, 2012 yılında evlenip 2013 yılında boşandığı oyuncu Ahu Yağtu ile ilgili, "Karı-koca bir çocuğa bakamadık" diyerek başarısızlık hissi yaşadığını söyledi.


19
Cem Yılmaz'dan samimi açıklamalar: Boşanma bende... - Sayfa 2

Son olarak Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe için düzenlediği kampanyaya katılarak hem destek hem de tepki çeken Cem Yılmaz, Tuhaf Dergi'nin Mayıs ayı sayısına konuk oldu. Dergide, farklı olmak gibi bir arzusunun olmadığını belirten Yılmaz, seçim döneminde attığı "Allah’a şükür, belediyeden ‘abi bir konser, abi bizim bi tarla işi vardı’ gibi derdi olan biri değilim." tweet hakkında konuştu.

29
Cem Yılmaz'dan samimi açıklamalar: Boşanma bende... - Sayfa 3

İstanbul seçimleri ile ilgili attığı tweeti özgür düşüncesine bağlayan Cem Yılmaz, kendisini şu şekilde ifade etti: "Vicdanlı olmak, makul davranmak, iyi insan olmak için ölmeyi beklememek… Ben fayda için kılımı kıpırdatmam, piyangoyla hayatım boyunca işim olmamıştır; milli piyangodan bahsetmiyorum."

39
Cem Yılmaz'dan samimi açıklamalar: Boşanma bende... - Sayfa 4

Hiç rüşvet vermedim

"Kastettiğim, “Oradan şöyle bir piyango vurdu” gibi bir piyango duygusu… Hiç rüşvet vermedim, hiç torpil yapmadım, hiç kopya çekmedim. Bitti gitti, benim için böyle durum."

49