Magazin
28 Eyl 2012 08:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:11

CEM YILMAZ'DAN OĞLU KEMAL'E ÖZEL PLAKA!

Ünlü komedyen eşi Ahu Yağtu ile birlikte yeni aldığı Ferrari F458 otomobiliyle ilk kez Etiler'de trafiğinde objektiflere takıldı.

Ünlü oyuncu Cem Yılmaz önceki gün eşi Ahu Yağtu ile oğlu Kemal’in doğumunu kutlamak için aldığı 900 bin lira değerindeki yeni Ferrari F458 otomobililiyle Etiler’de ilk kez objektiflere takıldı.

Yılmaz’ın yeni oyuncağının plakasına ise oğlu Kemal’in adı ve soyadının baş harfleri ile doğum tarihini simgeleyen rakamları yazdırttığı görüldü. Lüks otomobil tutkusuyla tanınan Yılmaz milyon dolarlık garajındaki koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. Ağustos ayının başında oğlu Kemal’in dünyaya gelmesiyle pek ortalarda gözükmeyen Cem Yılmaz ile manken eşi Ahu Yağtu önceki gün Etiler’de ortaya çıktı.

Pladaki ayrıntı: 8. ayın 2.’si
Ünlü komeyden eşi Ahu Yağtu ile birlikte yeni aldığı Ferrari F458 otomobiliyle ilk kez Etiler’de trafiğinde objektiflere takıldı. Gazetecilerin fotoğraflarını çekmesiyle neye uğradığını şaşıran Yılmaz’ın bu sırada uykudan yeni uyanmışcasına gözlerini ovuşturması dikkat çekti. Soruları yanıtsız bırakan Yılmaz bu sırada yolun açılmasıyla hemen ani bir manevra yaparak ara bir sokağa girip, Bebek yokuşundan aşağı indi. Ünlü komedyenin 900 bin lira değerindeki yeni oyuncağının plakasını ise Ağustos ayında dünyaya gelen oğlu Kemal için özel olarak hazırlattığı görüldü. Yılmaz’ın oğlu Kemal’in adının ve soyadının baş harfleri ile 8. ayın 2. olan doğum tarihini simgeleyen rakamlardan oluşan özel plakası ise görenleri gülümsetti.

Milliyet