Magazin
11 Eki 2021 18:55 Son Güncelleme: 11 Eki 2021 18:57

Cem Yılmaz'dan NFT satın alanlara davetiye hediyesi!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, oluşturduğu NFT'lere yenilerini ekledi. Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda NFT olarak sunduğu ikonlardan herhangi birine sahip olanların gösterilerine davetiye kazandığını açıkladı.

Cem Yılmaz NFT eserlerini geçtiğimiz günlerde satışa çıkarmıştı. Böylece son zamanlarda trendi yükselen NFT dünyasına adım atan ünlü komedyen, şimdi ise oluşturduğu NFT'lere yenilerini ekledi ve sosyal medya hesabından ilgi çeken bir paylaşım yaptı.

 CEM YILMAZ'DAN NFT SAHİPLERİNE DAVETİYE ÖDÜLÜ

Cem Yılmaz yaptığı paylaşımda, kendi yüzünün yer aldığı ve NFT olarak sunduğu ikonlardan herhangi bir rengine sahip olanların gösterilerine 2 kişilik davetiye kazandığını açıkladı. Ayrıca ünlü komedyenin paylaşımına göre siyah beyaz tasarıma sahip olan ikonun sahibi ise ömür boyu her yerde 2 kişilik kombine sahibi oldu.

 Cem Yılmaz'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama tam olarak şöyle:

 "NFT olarak sunduğum bu ikonlardan herhangi bir rengine sahip olan arkadaşlar, ne zaman ve nerede isterlerse gösterilerime 2 kişilik davetiye kazanmıştır. Siyah beyaz olan ikon sahibi ise ömür boyu her yerde 2 kişilik kombine sahibi oldu. NFT works for me this way..." (NFT'nin anlamı benim için bu)

ETİKETLER
#cem yılmaz #nft